… usod igralcev na odru. Če obožuješ videoigre in komedijo ali pa si želiš vsaj enkrat v življenju brkljati po telefonu v tetatru ne da bi te gledali postrani, potem te nore avanture res ne smeš zamuditi: Anže Zevnik – Zele (Nora dvajseta, kviz Vem!) je agent Sove Peter Perčič, ki raziskuje nov izbruh Ebole v Ljubljani, asistirajo pa mu Katarina Čas (3 vloge: medicinska sestra, policistka, 'bestička od trupla'), Vid Valič (5 vlog: natarkar, redar, diler …) in Vid Klemenc (vrhunski v vlogi zadetega sošolca).

Igra se odvija tako, da gledalci s telefoni glasujejo o poteku, igralci pa skačejo med liki in prizorišči (mrtvašnica UKC, Metelkova, štacjon, temačni bari) ter odigrajo zgodbo v izglasovano smer. Vsak prizor ima tri do pet različic, igra osem različnih koncev, glavni igralec pa tri življenja in šest metkov. In če ga občinstvo tako usmeri, lahko izgubi življenje – če pa izgubi vsa tri življenja, je Game Over in ga odnesejo z odra. Grand Theft Auto Ljubljana – v živo!

Po medenju v Gleju se Ebola seli na oder Siti Teatra v ljubljanskem BTC Cityju (premiera je razprodana, naslednja  predstava bo 27. februar), kmalu pa se bo ta unikatna igričarska epidemija začela širiti tudi po Sloveniji.
 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj