…koledarja, mačjo ter pasjo različico, poleg tega pa še namizni koledar s slikami živali. Koledarji so simpatični, pisani in okrašeni z lepimi fotografijami živali, ki vas bodo razveseljevale skozi vse leto.

Stenska koledarja sta zelo praktična, saj imata dovolj prostora za zapiske pri posameznem dnevu. Dimenzija zaprtega koledarja: 21 × 29,7 cm; dimenzija odprtega koledarja: 42 × 29,7 cm

Cena: 10 €.

dzzz_kranj_stenski_koledarji_2011

Izkupiček od prodaje je v celoti namenjen pomoči zavrženim in brezdomnim živalim, zato letos božična in novoletna darila nakupite brez slabe vesti, saj boste s tem storili tudi nekaj dobrega za tiste, ki potrebujejo pomoč.

Naročilo lahko oddate na naši spletni strani www.dzzz-kranj.si (naročilnico najdete pod zavihkom Naši izdelki) ali pa nam pošljite email na nakupi@dzzz-kranj.si (napišite, kateri koledar želite, želeno količino in naslov za dostavo). Koledarje bo možno kupiti tudi v nekaterih trgovinah za male živale in na naših stojnicah – o vsem tem boste sproti obveščeni na naši facebook strani www.facebook.com/dzzz.kranj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj