… koledar, ki je okrašen z lepimi fotografijami mačk, psov in drugih živali. Koledar je odličen  vsakodnevni pripomoček, ki ne sme manjkati na vaši delovni mizi ali kuhinjskem pultu, poleg tega pa vas bodo slike živali razveseljevale vsak dan posebej skozi vse leto. Koledar je zelo praktičen, saj ima dovolj prostora za zapiske pri posameznem dnevu. Dimenzija koledarja: 30 × 15 cm (54-listni).

dzzz_kranj_namizni_koledarji

Izkupiček od prodaje je v celoti namenjen pomoči zavrženim in brezdomnim živalim, zato letos božična in novoletna darila nakupite brez slabe vesti, saj boste s tem storili tudi nekaj dobrega za tiste, ki potrebujejo pomoč.

Cena posameznega koledarja je 15 €. Če bi želeli, da ga pošljemo po pošti, doplačate še stroške poštnine.

Zbiramo prednaročila za namizni koledar, ki bo predvidoma na voljo v drugi polovici novembra. Takrat bo možen osebni prevzem oziroma bomo pričeli s pošiljanjem po pošti. Prednaročila lahko oddate preko naročilnice na naši spletni strani, lahko pa nam pišete tudi na nakupi@dzzz-kranj.si. V email sporočilu zapišite želeno količino, svoj naslov, na katerega vam lahko pošljemo naročeno ali pa dopišite, da bi koledar želeli osebno prevzeti. Koledarji bodo seveda na voljo tudi na naših stojnicah – o tem, kdaj in kje bo naslednja stojnica, pa vas bomo obvestili na www.dzzz-kranj.si in www.facebook.com/dzzz.kranj.

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj