Posnetek, ki ga je naredila TV ekipa in je bil najprej predvajan v TV oddaji Larry King, so kasneje objavili še na spletni strani youtube.com, kjer so se takoj pojavile govorice o nadnaravnem dogajanju, da po hodnikih Neverlanda hodi duh Michaela Jacksona. In­ zdaj hočejo o tem prepričati še vse ostale gledalce omenjenega posnetka.

Senca v Neverlandu, ki naj bi bila duh Michaela Jacksona, pa je le ena izmed bizarnih govoric, ki so se začele pojavljati po smrti kralja Popa. Med ostalim se govori, da naj bi imel MJ še eno svetovno turnejo ter da naj bi bil pokopan brez svojih možganov.

Vendar niti Miko Brando (sin pokojnega igralca Marlona Branda) niti njegov snemalec  pri snemanju po Neverlandu nista opazila nikakršnih senc ali pojav. Ko pa je bil posnetek objavljen na youtube, so se govorice razširile hitreje od ognja. Komentarji nekaterih gledalcev: “To je tako čudno. Posnetek sem si zavrtel najmanj petkrat in moram priznati, da pojava prav zares spominja na MJ. Še sam ne morem verjeti, da to pravim. Res je njegova pojava.” Spet drugi pa niso bili tako prepričani: “Gre za senco člana izmed snemalne ekipe v sobi, bedaki. Zberite se … ne gre za posnetek duha!”

Spodaj si lahko ogledate posnetek, kjer naj bi kamera ujela duh pokojnega Michaela jacksona:

­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj