… Lettsom, pri tem pa je povedala, da v drugo ni prav nič lažje. "Vsi pravijo, da je pri drugem otroku lažje, a pri meni je obratno, ker zdaj vem, kako to boli," je 28-letna manekenka povedala v intervjuju. "Grozno me je strah. Vem, da bo vse v redu, a mislim, da sem imela pri prvem nekakšno lažno samozavest, ker nisem vedela, kaj me čaka."

Gemma Ward, ki se je vrnila na modne piste leta 2014, po tem, ko je manekenstvo za šest let obesila na klin, je pred nekaj dnevi noseča nastopila na modni reviji za modno hišo David Jones za pomlad in poletje 2016. "Res sem vesela, da so me sprejeli v tem kontekstu," je povedala o tem, da je nastopila dobre 3 mesece noseča. "Mislim, da je to lep način, da se proslavi obdobje, skozi katerega gredo nekatere ženske in lepo je proslaviti vse načine, na katere se spreminja tvoje telo. Vse to delam, da bo moje dete lahko kar najbolj zgodaj imelo svoj sprehod po modni pisti," je dodala v šali.

Par je svojo prvo hči Naio dobil leta 2012 in Naia je s svojo slavno materjo že nastopila v modni kampanji: avstralska znamka Country Road je najela njeno mater in njo in Naia je bila tako stara manj kot leto dni. Gemma je povedala tudi, da svoji hčerki ne bi prepovedala vstopa v modni svet, če bi ta to želela. "Sem v enkratni poziciji, ko jo lahko mentoriram in ji povem, kaj lahko pričakuje, pa tudi česa se mora paziti – ker v tem svetu je veliko skritih pasti. Mislim, da bi bila zelo zaščitniška do nje, a ne bi je odvračala."

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj