… svoje zasebno – sploh partnersko – življenje, da se po več let ne razve v javnosti, da se je kak par razšel. In kot je sedaj pokazala Drew, se ne razve niti, da je nekdo v zvezi – in to celo že nekaj let!

V nedavni epizodi oddaje Drew Barrymore Show je igralka in voditeljica pogovorne oddaje z gostjo Gwyneth Paltrow razkrila svojo skrivnost: in sicer da je že približno tri leta v razmerju, kar je med njenimi oboževalci sprožilo veliko presenečenje.

Kot poroča Entertainment Tonight, je Drew omenila, da je njeno srečanje s skrivnostnim moškim potekalo prek elitne platforme za zmenke Raya.

A šele pred kratkim se je Drew odločila, da bo svojega partnerja predstavila širšemu svetu. Ob spominu na nedavni dogodek je povedala: “Povabila sem ga na poroko za konec tedna, on pa je rekel: ‘Uau, po treh letih in pol me boš povabila na poroko?'”

Drew je k odločitvi, da se bo odprla o svojem razmerju, deloma spodbudilo zelo javno razmerje Taylor Swift s Travisom Kelceom.

Drew je o pevkinem javnem razkritju med tekmo Kansas City Chiefs izrazila svoje občudovanje. “V tem je bilo nekaj tako normalnega in očitno je Taylor Swift vse prej kot normalna, vendar sem ženska, grem na zmenek z moškim, o tem ne bom preveč razmišljala, ne bom črna ovca in skrivnostna in čudna glede tega.”

Za Drew je bilo dejanje Taylor Swift opomin, naj se ne ozira na javno mnenje. “To je bil dokaz, da se ne pusti vplivati na to, kaj si mislijo drugi … bilo je tako mirno, samozavestno in normalno, da sem pomislila, da bi to morala storiti tudi jaz.”

Odkar se je leta 2016 ločila od umetniškega svetovalca Willa Kopelmana, je 48-letna Drew o svojem ljubezenskem življenju molčala. V triletnem zakonu sta se jima rodili dve hčerki: prijatelji para so razkrili, da sta ohranila prijateljski odnos zaradi otrok.


Drew Barrymore in Will Kopelman

V letih po razhodu se je Drewino stališče do ljubezni in razmerij dinamično spremenilo. V odkritem pogovoru z revijo People leta 2020 je pripomnila, da okleva glede ponovne poroke, vendar ostaja odprta za idejo o ljubezni v prihodnosti.

“To ne pomeni, da morda ne bi rada koga spoznala, zlasti ko bodo moji otroci odšli na fakulteto,” je razmišljala.

Vendar pa zmenki za igralko niso vedno potekali gladko. Pripovedovala je o nekaterih manj idealnih izkušnjah – med drugim o tem, da je nekdo povsem izginil ter da je odpovedala zmenek tik pred zdajci, ker ji je bolj prijala družba prijateljev.

Decembra 2022 je Drew priznala, da hodi na zmenke; kmalu zatem spet, da si je premislila. V pogovoru za revijo New York Magazine je razmišljala: “Veliko svojega življenja sem preživela v ljubezni do romantike, drame in vsega tega. Preprosto sem se opekla v tem.” Nadalje je priznala: “Resnično sem utrujena in izčrpana.”

Vse kaže, da ji je naposled le uspelo najti pravega.

PREBERITE TUDI: 7 alarmantnih rdečih zastavic, na katere bodite pozorni na prvem zmenku

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj