Po izjemno uspešnem prvem tečaju, po katerem so bili tečajniki naravnost navdušeni, se je Branka Pavlovič odločila, da organizira še drugi tečaj ”Modni trendi Make upa”, na katerem Dragan Vurdelja najprej prikaže tehnike dela, potem vsak tečajnik dela na svojem modelu. Vabljeni vsi, ki bi se radi učili od velikega mojstra Make upa!

seminar_licenja_dragan_vurdelja

Dragan Vurdelja je velika zvezda make upa, ne samo v Beogradu, kjer dela in živi, temveč tudi veliko širše. Njegove mojstrovine so izjemne, njegove stranke pa le največje medijske zvezde. Delal je za revije Vogue, Elle, Playboy …, za velike oglaševalske kampanje v Srbiji, za vodilne modne oblikovalce, jeglavni make up mojster za celotno srbsko estrado (med drugim je delal tudi za Ceco Veličković) …

Letos je odprl Make up Academy v Beogradu. Sicer že lep čas poučuje make up mojstre iz širše regije.

Branka Pavlovič je bila junija 2007 pri njem na štiridnevnem individualnem izobraževanju. Njegovo znanje je Branko tako navdušilo, da se je odločila organizirati seminar, na katerem bodo slovenski in hrvaški vizažisti lahko spoznali tega vrhunskega mojstra make upa.

Program seminarja: Dopoldan vam bo Dragan Vurdelja prezentiral nove tehnike make upa na dveh modelih, po pavzi pa bo vsak tečajnik delal na svojem modelu z Vurdeljinim nadzorom, nasveti in pomočjo.

Cena:

300 € (DDV je vštet)

Lokacija:

STEVO hair academy, Ljubljana

Trajanje:

nedelja od 10h-18h

Termini:

20.04.2008 prijava

Pokličite pravočasno, saj za ta tečaj vlada veliko zanimanje!

Sklad za izobraževanje povrne stroške tudi tega tečaja!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj