Naše največje nakupovalno središče Citypark bo ta petek, 19. maja, in soboto, 20. maja, prizorišče nepozabnih doživetij, ki bodo razveselila obiskovalce vseh generacij.

Pripravite se na razkošje nakupovanja, nore popuste in ugodnosti, navdušujoče dogodke in prijetno druženje. Številni trgovci bodo pripravili privlačne ugodnosti in ekskluzivne akcije, ki bodo obiskovalcem omogočile prihranke pri nakupovanju najljubših izdelkov.

Najmlajši se bodo lahko jutri od 16. do 20. ure in v soboto med 10. in 14. uro ter 16. in 20. uro zapeljali s posebnim vlakcem Cityexpress, ki s pisano zunanjo podobo in udobnimi sedeži omogoča zabaven in sproščujoč način raziskovanja nakupovalnega središča. Čarobno vozilo s svojo potjo skozi Citypark ponuja edinstveno perspektivo na različne trgovine, restavracije in atrakcije, kar omogoča obiskovalcem, da se lahkotno prepeljejo skozi nakupovalno doživetje.

Središče je od maja bogatejše za novo blagovno znamko Perfecta Dreams, ki je sodobna in sledi trendom in novostim. S svojo 30-letno tradicijo in visoko kakovostjo, inovacijo in privlačnostjo je prepričala številne stranke po vsem svetu. Posebni so zato, ker si lahko stranke sestavijo svojo popolno kombinacijo postelje. Izbor si uredijo glede na elemente v več sto barvah in kakovostnih materialih ter v želenih dimenzijah.

To soboto se v pritličju odpira še parfumerija Douglas, ki s svojo široko ponudbo vrhunskih parfumov, kozmetike in negovalnih izdelkov pričara nepozabno izkušnjo. Svetovno znane blagovne znamke, kot so Chanel, Dior, Gucci in mnoge druge, so na voljo v bogatih in elegantnih stekleničkah, ki kar kličejo po raziskovanju.

V Douglasovi parfumeriji bodo prijazni svetovalci z veseljem pomagali obiskovalcem najti popolno dišavo, ki bo izražala njihovo edinstvenost in očarala njihove čute. Ne glede na to, ali iščete svežo cvetlično dišavo, sofisticiran parfum ali negovalne izdelke za kožo, bo Douglas v Cityparku zagotovo izpolnil vsa vaša pričakovanja.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj