Doživite deželo eskimčkov, ki vas bo popeljala na skrajni sever, kjer med ledom domujejo Eskimi in pingvini. Poseben program za hladne zimske dni vas čaka v 1. nadstropju našega največjega nakupovalnega središča vse do konca decembra. Otroci bodo lahko tekmovali v različnih aktivnostih, kot so pingvinov tek, velike kocke z zimskimi živalmi, lovljenje rib in VR doživetje z eskimskimi zimskimi igricami.

Ne pozabite, da lahko vsak dan do božiča sodelujete tudi v nagradni igri Cityparkovega mega adventnega koledarja. Potegujete se lahko za bogate nagrade, ki jih podarjajo trgovine našega največjega nakupovalnega središča. Na glavni nakupovalni ulici v pritličju središča, pa vas čaka božično-novoletni sejem s pestro ponudbo in inovativnimi izdelki. Sprehodite se po stojnicah in izberite čudovito darilo za svoje najbližje. Obdarite pa jih lahko tudi z magičnim darilnim bonom Desetak, ki je unovčljiv v vseh 120 trgovinah in lokalih Cityparka. Doživite čarobnost praznikov v našem največjem nakupovalnem središču.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj