Današnja moderna ženska se vsak dan sooča z neštetimi izzivi – obenem je mati in karieristka, prijetna družabna gostiteljica in neomajana borka – ter vse vmes. Ne preseneča, da njeno senčilo zbledi še preden se ona utrudi. Potrebuje formulo, ki se hitro in natančno nanese ter ohranja njen lep svež videz ne glede na nepričakovane spremembe v njenem urniku.

Zato Estēe Lauder predstavlja Double Wear Stay-in-Place ShadowStick, novo kolekcijo izjemno dolgoobstojnih senčil za oči v praktičnem stiku. Bogata kolekcija nudi osnovne svetle in temne tone z bisernim sijajem v formuli, ki se zlahka nanese na veke in ne spremeni barve do 12 ur po nanosu.

estee_lauder_double_wear_eye_shadow_stick

Senčilo v stiku lahko uporabljate samostojno ali kot bazo za poudarek senčil v prahu/kamnu. Double Wear Stay-in-Place ShadowStick vsebuje inovativne sestavine, ki zagotavljajo dolgobstojen privlačen videz:

  • tehnologija ‘”micro layer film” združuje različne silikone, ki skupaj sestavljajo tanek večplastni film s katerim12 ur ohranjajo delovanje pigmentov
  • obloženi pigmenti, ultra fini pigmenti so obdelani s kombinacijo silikonov in izbranih voskov, ki poudarjajo barvne nianse. Ta posebna obdelava prispeva tudi k posebno ugodnemu občutku ob nanosu.
  • ceramidi, nudijo mehko oporo pigmentom in biserom ter ustvarjajo gladko teskturo.
  • karite maslo nudi nego občutljivemu delu okoli oči.

Double Wear Stay-in-Place ShadowStick se fiksira v samo 15-ih sekundah po nanosu. Ali vas čaka naporen delavni ali sproščen prost dan, se na nova senčila lahko zaneste cel dan. Dermatološko in ofatlmološko testirana, vodoodporna formula bo na voljo v osmih odtenkih.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj