Zunaj je vroče – in še bolj bo. Jasno, saj je vendar poletje!

In čeprav lasje niso vedno v središču pozornosti, ko temperatura (in pogosto tudi vlažnost) naraste, je dobro premišljena pričeska dejansko ključ do tega, da se počutimo – in smo videti – urejene, mirne in zbrane. Najboljši primer sta Taylor Swift in Gigi Hadid, ki sta bili v nedeljo opaženi v New Yorku z enako – in nadvse preprosto – poletno pričesko.

Swift se je med prekinitvijo svetovne turneje Eras dobila s svojo prijateljico, manekenko Gigi Hadid, in se z njo odpravila na večerjo v restavracijo Nobu. Glasbenica je nosila črn kombinezon s ‘halterneck’ vratnim izrezom in zapeljive sandale z visokimi petami, lase pa je imela ohlapno spete v nizko figo. Stil je bil lahkoten in je potrjeval njeno nagnjenje k boemskemu slogu.

Hadid pa je dokazala, da je tesno speta figa popolnoma vsestranska in ni primerna le za v poslovno okolje – njeni platinasto pobeljeni lasje z opaznim narastkom so bili spreti v tesno figo. V kombinaciji z oprijeto belo majico, midi krilom in oksfordicami na bele nogavice je bila Gigi jin za jang Taylor.

Obe različici nizke fige sta kot nalašč za dneve, ko je tako vroče, da komaj funkcioniramo – sproščena figa poskrbi, da lasje ne padajo po vratu in obrazu. Poleg tega, kot dokazujeta Swift in Hadid, smo tako vedno videti ženstveno in elegantno.

PREBERITE TUDI: Jennifer Lopez se je na poletje pripravila s frufrujem in medenimi prameni

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj