Podnebje Zemlje se segreva in ohlaja že sto tisoče let, še preden je Al Gore ‘izumil’ globalno segrevanje. Pred tisoč leti npr. je bilo tako toplo, da so trto in vino pridelovali celo tako severno kot je Škotska. Dejansko je bilo v Srednjem veku nekje med leti 800 in 1200 tako toplo, da so Vikingi naselili Grenlandijo.

Al Gore je jasno nakazal agendo in cilj obdavčevanja v svoji izjavi – kar je prvi korak k enotni svetovni vladi. Takšno obdavčevanje spominja na srednjeveško religijo – plačaj ali pa se cvri v peklu. Ob tem dobimo občutek, da vsi politiki v naši državi niso bili deležni osnovne izobrazbe – in sicer da če je CO2 naraven plin, ki daje življenje, ni in ne more biti strup.

Po škandalu ClimateGate se pa je mit postal sramota. Znanstveniki so “po naključju” izključili najbolj severne vremenske merilne postaje – torej tiste, ki so kazale najnižje temperature. Iz elektronskih sporočil pa je bilo razvidno, da so se dogajala tudi šikaniranja in fizične grožnje vsem profesorjem in znanstvenikom, ki so si upali dvigniti glas in povedati resnico (nekako tako, kot se dogaja v aktualni Covid plandemiji).

Teorija o globalnem segrevanju je popačena znanost, psevdoznanost, v katero niso vključeni mnogi dejavniki in parametri, ki bi na mestu odtehtali bizarno teorijo o globalnem segrevanju. Leta 1974 so strašili populacijo s teorijo o ledeni dobi; nekaj let kasneje pa so preskočili na globalno segrevaje. Preobrat skorajda preko noči?

Mit, da je človek kriv za spremembe temperature, je postala osrednja politična tema skoraj vseh političnih strank in novodobnih gibanj, ki ne prenesejo nikakršne kritike – in to kljub temu, da 30.000 znanstvenikov trdi in toži Al Gora, da človek ni vzrok za spremembe v podnebju.

Ti znanstveniki se kljub smrtnim in drugim grožnjam borijo proti stroju vsakodnevne propagande ustrahovanja o katastrofalnih posledicah združenih narodov, nevladnih organizacij in naivnim, zavedenim aktivistom, ki slepo verjamejo propagandi. Zanikanje globalnega segrevanje se primerja z zanikanjem holokavsta in menda so že sprejeti zakoni, ki bodo vse, ki si drznejo zanikati globalno segrevanje, zaprli v psihiatrične ustanove.

S tem so zaustavili države v razvoju, ki imajo veliko nafte in premoga: Afričani in drugi si ne morejo privoščiti napredne tehnologije za pridobivanje električne energije, in so obsojeni na posojila mednarodnih bank – in posledično tako zasužnjijo svoje potomce za več generacij.

Več pa si oglejte v spodnjem dokumentarnem filmu, kjer so spregovorili znanstveniki z druge plati.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj