Oblasti, vodilna tehnološka podjetja in mediji so z zatiranjem svobode govora in odprte razprave o varnosti in učinkovitosti covid ‘cepiv’ le še povečali škandal. Svetovno javnost so prepričali, da so ‘cepiva’ za COVID-19 “varna in učinkovita”, vendar je zaradi naraščanja števila smrtnih primerov in invalidnosti čas za drugo mnenje.


Dr. Aseem Malhotra, kardiolog

Kardiolog Dr. Aseem Malhotra je odkrito spregovoril o slabostih teh ‘cepiv’. V filmu je povedal: “Ker sem bil dvakrat cepljen in sem bil eden prvih, ki so vzeli Pfizerjevo cepivo, sem – po več mesecih kritične presoje podatkov, pogovorov z uglednimi znanstveniki iz Oxforda, Stanforda in Harvarda, pogovorov z dvema raziskovalnima medicinskima novinarjema in po tem, ko sta me kontaktirala dva Pfizerjeva žvižgača – nejevoljno sklenil, da to cepivo ni povsem varno in da dela škodo brez primere, zaradi česar sem prišel do zaključka, da ga je treba prekiniti, dokler se vsi pravi podatki ne objavijo za neodvisno analizo.”

Glas tistih, ki so bili poškodovani zaradi COVID ‘cepiv’

Vlade po svetu so večinoma gladko zavrnile podatke, ki kažejo, da cepiva COVID-19 povzročajo škodo. Toda zgodb tistih, ki so jih osebno prizadeli, ni mogoče zanikati. Čeprav skušajo vodilna tehnološka podjetja te zgodbe cenzurirati in preprečiti, da bi prišle v javnost, bo resnica sčasoma prišla na plano. Film predstavlja več tragičnih zgodb o življenjih, ki so jih ta domnevno “varna” cepiva uničila ali za vedno spremenili:

  • Georgia Segal, 35 let: po drugem Pfizerjevem odmerku se je zgrudila, imela je nenehno tresavico in ni mogla hoditi, ne da bi ji odpovedale noge. Zato je morala uporabljati hoduljo in invalidski voziček. “Še vedno trpim; pogosto omedlevam. Zaradi poškodb, ki jih je cepivo povzročilo pri meni, mi odpovedujejo noge. Končala sem registrirana kot invalidka.”
  • Alex Mitchell, 57 let: Po prvem cepljenju s ‘cepivom’ podjetja AstraZeneca je dobil krvne strdke. Pred tem je bil popolnoma zdrav. Zdravniki so mu povedali, da bi bili krvni strdki v njegovem telesu lahko usodni. Zaradi tega je izgubil levo nogo in zdaj uporablja invalidski voziček. “Na desno oko sem oslepel,” je dejal. “Hvala podjetju AstraZeneca. To je darilo, ki se kar naprej podarja.”
  • Charlotte Wright: njen mož Stephen, 32 let, je umrl po prvem odmerku ‘cepiva’ AstraZeneca – zadela ga je možganska kap. Od britanske vlade je prejela odškodnino za škodo zaradi cepiva, ki jo sprejema kot nekakšno opravičilo. Vendar znesek – 120.000 funtov (136.530 dolarjev) – ni niti približno dovolj. Še vedno čaka na preiskavo.
  • Caroline Pover, 50 let: Po prvem cepljenju s cepivom družbe AstraZeneca je občutila številne simptome. “Življenje se je popolnoma spremenilo. V primerjavi s prejšnjim je neprepoznavno,” je dejala. “Približno pet mesecev nisem mogla skoraj ničesar, sploh nisem mogla delovati. Nenehno sem bila izčrpana. Stalno sem imela bolečine. Bolečine v glavi in očeh so bile neznosne. Nisem mogla hoditi daleč. Nisem mogla brati … imela sem težave s procesiranjem informacij … In nisem imela nobene fizične moči. Zdaj sem dosegla stopnjo, ko lahko delam približno 30 % tistega, kar sem lahko pred ‘cepljenjem’. Na dober dan lahko opravim nekaj ur dela v kuhinji. Čez nekaj časa pa imam takšne bolečine v prsih, da se moram uleči. “

V Združenem kraljestvu so pogrebniki potrdili smrtne primere, povezane s cepljenjem

“Običajno se jih omenja kot zelo redke,” so povedali v filmu, “toda kako redki so?” O neželenih učinkih je treba poročati v sistem, ki ga upravlja britanska regulativna agencija za zdravila in zdravstveno varstvo (MHRA).

Do 24. avgusta 2022 so poročali o 432.819 neželenih učinkih, od katerih jih je bilo 2.240 smrtnih. V ZDA je sistem poročanja o neželenih dogodkih pri cepljenju (VAERS) do 2. septembra 2022 prejel poročila o 1.400.350 neželenih učinkih cepljenja, od tega 30.796 smrtnih.

“Za vse te smrti ne bo potrjeno, da so posledica cepljenja,” so povedali. “Vendar pa tudi ne poročajo o vseh reakcijah in sploh niso zabeležene. Številke zagotovo zahtevajo preiskavo,” je povedala dr. Clare Craig, diagnostična patologinja.

“Mislim, da nihče ne more zanikati, da je prišlo do poškodb. Lahko se prepiramo o tem, koliko, vendar ne moremo zanikati, da so poškodbe nastale. Gre za škandal tako velikih razsežnosti, da mislim, da niti ne vedo, kje naj ga začnejo obravnavati. Strašljivo se ga je sploh lotiti.”

Sir Christopher Chope, poslanec britanskega parlamenta, si prizadeva za predlog zakona, ki bi pospešil izplačevanje odškodnin žrtvam in povečal najvišji znesek, ki trenutno znaša 120.000 funtov. Dejal je: “Druge jurisdikcije so sprejele stališče, da bi morala država poskrbeti za tiste, ki iz javnozdravstvenih razlogov storijo pravilno stvar in se cepijo s slabim cepivom, če posledice tega cepiva povzročijo invalidnost ali poškodbo. Ta pristop se uporablja za spodbujanje zaupanja v cepivo med tistimi, ki bi sicer morda oklevali glede cepljenja. Vendar se zdi, da ta vlada poskuša spodbuditi zaupanje v cepivo tako, da prikriva škodljive posledice cepljenja.”

Pfizerjevo ‘cepivo’ – 119 ljudi mora biti cepljenih, da bi preprečili 1 primer COVID-a

Eden od mehanizmov škodljivosti injekcij COVID-19 je prenos sintetične sporočilne RNK (mRNA), zaprte v lipidne nanodelce, ki prisili telesne celice, da proizvajajo beljakovino SARS-CoV-2, za katero so razvijalci ‘cepiva’ sprva trdili, da bo ostala lokalizirana na roki, na mestu vboda. Vendar raziskave kažejo, da se dejansko seli po telesu v vse glavne organske sisteme in povzroča neposredno toksičnost in/ali avtoimunske reakcije.

Razvoj gensko ustvarjenega biološkega izdelka se je pospešil z nenadzorovano hitrostjo brez dolgoročnih kliničnih preskušanj za oceno resničnega obsega in resnosti neželenih učinkov, preden je Uprava ZDA za hrano in zdravila FDA izdala podjetju Pfizer/BioNTech in Moderna, dvema proizvajalcema mRNA ‘cepiv’ za COVID, dovoljenje za izredno uporabo (EUA) za njegovo distribucijo.

Hkrati so ameriška in druge vlade proizvajalcema zagotovile imuniteto za morebitno odgovornost za smrtne primere in poškodbe, ki jih povzročijo ‘cepiva’ za COVID. Novembra 2020 je družba Pfizer trdila, da je njihovo ‘cepivo’ za COVID-19 95% učinkovito proti COVID-19, vendar je bilo to zelo zavajajoče in je po mnenju dr. Malhotre temeljilo na pomanjkljivi metodologiji:

“Relativno zmanjšanje tveganja je način pretiravanja s koristmi katerega koli posega … kar bi bilo v interesu ljudi, ki vam želijo nekaj prodati – v tem primeru farmacevtske industrije. Če imate na primer v preskušanju 1.000 ljudi, ki niso prejeli cepiva, v primerjavi s 1.000 ljudmi, ki so prejeli cepivo … lahko umreta dve osebi. V intervencijski skupini pa lahko umre le ena oseba. To pomeni 50% zmanjšanje. Ena smrt proti dvema pomeni 50% zmanjšanje relativnega tveganja. Toda dejansko ste rešili le eno življenje od 1000.

Torej je absolutno zmanjšanje tveganja le 1 od 1.000. To je velika razlika. Smernice že vrsto let določajo, da moramo v pogovorih z bolniki vedno uporabljati absolutno zmanjšanje tveganja in ne samo relativno zmanjšanje tveganja, sicer to velja za neetično,” je dejal Malhotra.

Oblasti obtožujejo, da so delovale na podlagi Pfizerjevega podatka o 95% učinkovitosti relativnega tveganja, medtem ko je bilo absolutno tveganje le 0,84%. Z drugimi besedami, morali bi cepiti 119 ljudi, da bi preprečili okužbo s COVID le pri enem. “Tako so nam v bistvu prodali nekaj, kar je bilo na koncu in zdaj za nazaj zelo, zelo zavajajoče.”

Še več rdečih zastavic je sprožilo dejstvo, da sta ameriška agencija za hrano in zdravila (FDA) in podjetje Pfizer nameravala za kar 75 let skriti podatke o kliničnem preskušanju cepiva COVID-19, ki sta jih imela na voljo. Na srečo je okrožno sodišče ZDA za severno okrožje Teksasa agenciji FDA odredilo, da mora redigirane različice dokumentov o preskušanju objaviti veliko prej. Alexandra Latypova, strokovnjakinja za klinična preskušanja, je ena od skupine strokovnjakov, ki so preučevali te dokumente.

Njena preiskava je razkrila, da je družba Pfizer preskočila glavne kategorije varnostnega testiranja, toksičnost injekcij mRNA pa sploh ni bila preučena. “Agencija FDA in družba Pfizer sta vedela za glavne toksičnosti, povezane z zdravili za gensko terapijo. CDC, FDA in Pfizer so lagali o tem, da cepivo ostane na mestu vbrizgavanja. Moj pregled dokumentov podjetja Moderna, ki so pricurljali v javnost, je razkril tudi, da je bila bolezen, ki jo povzročijo protitelesa, opredeljena kot resno tveganje,” je dejala.

Cepljenje je rešilo 20 milijonov ljudi? “Neverjetno”, “znanstvena fantastika”

Večina znanstvenikov, vlad in medijev je, namesto da bi komentirali polemike o učinkovitosti cepiv in resnih neželenih učinkov, raje širila netočne in zavajajoče informacije, kot je npr. trditev, da so cepiva COVID-19 rešila vsaj 20 milijonov življenj. Ta statistika je “znanstvena fantastika in ne znanstveno dejstvo”, je dejal Malhotra, saj temelji na nekakovostni opazovalni študiji.

“Če pogledamo višjo raven kakovosti dokazov, dejansko celo Pfizerjeva lastna randomizirana kontrolirana študija ni pokazala statistično pomembnega zmanjšanja umrljivosti zaradi COVID-a,” je dejal Malhotra. “Ni pokazala nobenega zmanjšanja umrljivosti zaradi vseh vzrokov. Zato je ta izjava skoraj neverjetna. Če sem iskren, zveni bolj kot reklama farmacevtske industrije kot pa resnična znanost.”

Medtem so oblasti še naprej agresivno promovirale cepiva COVID-19 – tudi potem, ko so podatki pokazali, da izdelek ne preprečuje okužbe ali prenosa – in da velika večina prebivalstva ni bila izpostavljena nevarnosti resne bolezni. Celo zdravniki, ki so bili običajno naklonjeni cepljenju, so začeli dvomiti o njem. Eden od pediatrov svetovalcev, ki je spregovoril v filmu, je opozoril: “Tveganje za otroke je majhno. Tega cepiva ne potrebujejo, škoda pa je dejanska.”

Podatki tudi kažejo, da se je število smrti zaradi kateregakoli vzroka med 15- do 44-letniki v Angliji in Walesu leta 2021, ko so cepiva COVID-19 postala splošno dostopna, znatno povečalo. Obstajajo zaskrbljujoča poročila o miokarditisu (vnetju srca), vključno z nenadno smrtjo in kolapsom, ki so se pojavila pri mladih in športnikih, starih od 18 do 24 let.

Tudi podatki Nacionalnega statističnega urada razkrivajo, da bo leta 2022 umrlo več ljudi kot običajno. Število smrti med osebami, starimi od 10 do 14 let, se je povečalo za 11,75 %, število smrti med osebami, starimi od 55 do 59 let, pa za 15 %. V filmu so povedali:

“Na splošno bi to lahko pomenilo več kot 75.000 presežnih smrti v Angliji in Walesu v tem letu, in to ne zaradi COVIDa. Daily Telegraph poroča, da bi lahko bilo število smrtnih žrtev po zaprtju večje od samega COVID-a. Pozivi k preiskavi omenjajo pomanjkljivo zdravstveno oskrbo, stres, dolgotrajen COVID in celo življenjske stroške. Zakaj, za vraga, cepljenje proti COVID-u ni predmet suma, ko pa je toliko poročil o neželenih učinkih pri nas in po svetu?”

Psihološke tehnike, ki se uporabljajo za prisiljevanje k poslušnosti

Britanska Znanstvena svetovalna skupina za izredne razmere (SAGE) je imela enoto, znano tudi kot SPI-B, ki je raziskovala in analizirala možnosti za povečanje pripadnosti ukrepom socialne distanciranosti in zaprtja COVID-19.19 Obravnavala je povečanje zaznane stopnje osebne ogroženosti z uporabo “udarnih čustvenih sporočil” in “družbene odobritve za želeno vedenje”.

Sporočila morajo “poudarjati in pojasnjevati dolžnost varovanja drugih”, ukrepi pa morajo biti oblikovani “v smislu varovanja sebe in skupnosti”. Tiste, ki se ne bodo držali navodil, pa lahko doletijo denarne in druge kazni.

“Mislim, da je se je treba zavedati, da se v zadnjih dveh letih spodbujajo neetične psihološke tehnike za spodbujanje vedenjskih sprememb, kot sta uporaba strahu in umetno povečevanje občutka strahu, da bi ljudje spremenili svoje vedenje,” je dejal Christian Buckland, psihoterapevt in svetovalec.

Edini izhod, kot je dejala vlada, je bil, da je treba prejeti ‘cepivo’ za COVID. Kampanja za cepljenje s cepivi COVID-19 se je razmahnila po svetu, ko pa so se milijoni še vedno izogibali cepljenju, so se začele grožnje. Brez cepiva COVID-19 ste lahko izgubili službo, za vsakdanje življenje so bila potrebna potrdila o cepljenju; vsakdo, ki je govoril proti cepivom, pa je bil označen za ‘antivakserja’. je nadaljeval Buckland.

“Ko na populaciji uporabiš neetično psihologijo, se dejansko začnejo pojavljati delitve in razhajanja. In to je zelo nevarno, saj spodbujati demonizacijo ‘drugačnih’ ljudi. Tako vidimo … ne le strah, ampak tudi jezo.”

Ko so bili organizirani javni protesti in pohodi, na katerih se je zbralo na tisoče ljudi, da bi spregovorili o grožnjah osebni svobodi, so mediji ignorirali velike dogodke in celo izjavili, da ne bodo razpravljali z ‘antivakserji’ – tudi če bi imeli prav. Ustanovljena je bila pobuda Trusted News Initiative, v katero so bili vključeni BBC, Facebook, Google, YouTube, Twitter in Microsoft, da bi ustavili širjenje tega, kar so spletne platforme označile kot “dezinformacije”.

“Sliši se hvalevredno,” so povedali v filmu. “Toda v resnici pomeni, da vlade, mediji in velika tehnološka podjetja delajo po skupnem scenariju, svojem scenariju, svoji različici resnice … Prava resnica je, da je vsakdo, ki dvomi o uradni pripovedi, na splošno zatrt ali označen kot širitelj dezinformacij na družbenih omrežjih. In to vključuje ugledne znanstvenike, zdravnike in, kar je naravnost sramotno, tudi poškodovane s cepivi.”

Odprta razprava, ki bi lahko pripeljala do resnice, zatrta

Če bi bila dovoljena odprta razprava in pravica do uveljavljanja prostovoljnega, informiranega soglasja za cepljenje s ‘cepivom’ za COVID, bi to potencialno povzročilo manj poškodb. Namesto tega je bilo prebivalstvo podvrženo psihološki manipulaciji, da bi se ohranila napačna domneva, da so cepiva COVID “varna in učinkovita”. Kakšna je torej resnica? Film se zaključi z nekaj treznimi dejstvi in statističnimi podatki, iz katerih je razvidno:

  • Med 1. januarjem in 31. majem 2022 je v Angliji zaradi COVID-19 umrlo 15.113 ljudi – 90 % jih je prejelo vsaj en odmerek COVID-19.
  • Družba Pfizer je leta 2021 podvojila svoje letne prihodke na 81 milijard dolarjev – leta 2022 naj bi letni prihodki presegli 100 milijard dolarjev.
  • Ameriška raziskava je pokazala, da bi se lahko zaradi cepiva COVID-19 poškodovalo do 98 mladih za vsakega, ki bi preprečil hospitalizacijo – eden od avtorjev je direktor Centra za globalno zagotavljanje zdravja na Harvardski medicinski fakulteti.
  • Ameriški sodnik je odločil, da mora Bela hiša objaviti korespondenco v zvezi z “obsežno cenzuro”, ki jo je izvajala v sodelovanju z vodilnimi tehnološkimi podjetji; menda so zvezne agencije komunicirale s podjetji za družbene medije, da bi zatrle zasebni govor med pandemijo.

Med pandemijo COVID so oblasti po svetu sodelovale s farmacevtskimi korporacijami, medicinskimi trgovskimi skupinami in podjetji, da bi spodbudile obvezno cepljenje proti COVID-19, ter s korporativnimi mediji, da bi cenzurirala javne debate o cepljenju in zdravju.

Tik preden je ameriška FDA proizvajalcem cepiv decembra 2020 izdala dovoljenje za uporabo v nujnih primerih (EUA) za distribucijo eksperimentalnih ‘cepiv’ mRNA COVID-19, je NVIC sponzoriral prelomno 5. mednarodno javno konferenco o cepljenju: Na konferenci je sodelovalo 51 govorcev. Konferenco si lahko brezplačno ogledate ali poslušate tukaj.

Povzeto po Mercola.com.

PREBERITE TUDI: Takšna je usoda ljudi, ki so po ‘cepljenju’ za Covid utrpeli hude posledice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj