… spletno dobrodelno prodajo fotografij imenovano NEW heART for HAITI. Projekt NEW heART for HAITI je nastal v sodelovanju med fotografom Matjažem T­ančičem in agencijo New Moment. Dobrodelna prodaja poteka na spletni strani www.matjaztancic.com, kjer je na voljo devet podvodnih modnih fotografij. Celotni znesek od prodaje gre za pomoč prizadetim v potresu na Haitiju. Modni fotograf Matjaž Tančič tako želi izkupiček od svojih umetniških fotografij, nastalih s srcem, nameniti tistim, ki v tem času še kako potrebujejo srčnost.

NEW heART for HAITIi

V spletni geleriji lahko donator izbira med devetimi fotografijami, ki se prodajajo v dveh cenovnih razredih. Na voljo so fotografije v velikosti 40x60cm, ki dosegajo ceno 300 €, in fotografije v velikosti 30x40cm, po minimalni ceni 30 €.

NEW heART for HAITI­


Matjaž Tančič trenutno največ časa preživi v Angliji, kjer na londonskem College of Fashion študira modno fotografijo. Med nenehnim eksperimentiranjem je nedavno odkril čare podvodne fotografije. Tam vpitje napotkov fotomodelom nadomesti zvok mehurčkov in žuborenja vode. Ustvaril je različne serije, ki so bile do sedaj objavljene že v številnih domačih in tujih medijih. Njegovo delo postaja bolj in bolj prepoznavno, saj je bil med drugim izbran tudi za enega najboljših fotografov na Google natečaju in tako tudi razstavljal v prestižni galeriji Saatchi Gallery v Londonu.

Oglaševalska agencija New Moment, ki je k Matajžu Tančiču pristopila z idejo NEW heART for HAITI, je ena izmed tistih, ki so opazili kreativnost in kvaliteto njegovih fotografij. Navdušeni so nad njegovimi podvodnimi serijami, kakor tudi nad prihajajočimi projekti.

Njihov skupni cilj je ustvariti sodelovanje, ki bo z umetnostjo prineslo vsaj delček novega srca za prebivalce Haitija.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj