IONIKA_Image_wwwImate pogosto težave z zobmi in ste naveličani neprestanih obiskov zobozdravnika? Ste kadilec ali ljubitelj rdečega vina, kave ali črnega čaja, ki vaše zobe obarvajo temneje? Si želite, da bi bili vaši zobje vedno tako gladki in čisti, kot če bi vam zobozdravnik ravnokar očistil zobni kamen? Imate kljub rednem ščetkanju in uporabi zobne paste pogosto slab zadah? Gotovo se vsakdo med nami sooča z vsaj eno od navedenih težav.

Za vse, ki se zavedate pomena ustne higiene in si želite bleščečega nasmeha na naraven način, je na voljo nova revolucionarna ionska zobna ščetka, ki ponuja hitro, preprosto in učinkovito rešitev za vaše težave.

IONIKA_modra

IONIKA je ionska zobna ščetka, ki deluje na principu ionizacije, s pomočjo pozitivno nabitih ionov. Na ta način ponuja naravno pomoč pri odstranjevanju trdovratnih zobnih oblog, ki so vzrok za nastanek kariesa, zobnega kamna, neprijetnega zadaha in številnih sistemskih bolezni.

Zaradi številnih prednosti ionske zobne ščetke uporablja več milijonov ljudi po vsem svetu.

IONIKA omogoča bolj temeljito čiščenje zob tudi na težje dostopnih mestih. Prav tako se lažje odstranijo bolj trdovratni madeži, zato so zobje ob redni uporabi ionske ščetke bolj beli, brez uporabe zobnih past ali belilnih sredstev, ki tanjšajo skleninski plašč. Za razliko od navadnih zobnih ščetk, ki obloge čistijo na mehanski način (z drgnjenjem), ionska ščetka deluje kot magnet, ki povzroči, da se umazanija dobesedno odbije od zob. Za delovanje ionske ščetke je dovolj že rahel dotik zob, kar pomeni, da bistveno manj obrabimo zobno sklenino in poškodujemo dlesni.

IONIKA_roza

Brez zobne paste in dodatnega vira energije

IONIKA za učinkovit rezultat ne potrebuje zobne paste, zaradi česar je primerna tudi za homeopatsko zdravljenje. Vgrajena baterija pa za razliko od električnih ščetk ali ščetk, ki reagirajo na svetlobo, ne potrebuje dodatnega vira energije.

IONIKO lahko naročite v spletni trgovini ali prek telefona. Na voljo je v modri, viola, roza in zeleni barvi.


IONIKA_vse

2 KOMENTARJI

  1. Zanimivo…je katera mogoče že preizkusila tole? Moja sonicare se je že nekaj časa nazaj pokvarila in iščem kakšno cenejšo alternativo.

  2. Jaz s Sonicarom sicer nimam izkušenj, ampak kolikor sem prebrala, je učinek po moje enak, s tem da je ionska ščetka neprimerno cenejša. Skratka, iz prve roke, jaz tole Ioniko uporabljam dober teden, me je pa prepričala že pri prvem umivanju, ker sem imela takoj občutek, da so zobje manj “kosmati”. Pa pri umivanju se dela taka nežna penica, kar vsaj meni pomeni, da deluje. Po enem tednu se mi zdi, da so zobki že bolj beli (lahko da se mi samo zdi, ampak tudi to je fajn občutek 🙂 Skratka, jaz sem zelo zadovoljna, prej sem uporabljala električno in je bila zame preveč agresivna, sploh pa mi je štorasta in moteče je to, da jo moraš polnit.

    To, da je moja ionika roza barve, je pa sploh kul 😀

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj