… navdušimo s svežim obrazom. Ne glede na to, kakšen videz si nadenemo, vedno smo rade v trendu. Umetniki ličenja že napovedujejo jesenske modne smernice, v dm prodajalnah pa so poskrbeli za to, da bomo blestele na vsakem koraku. V kampanji dm look nas čakajo jesenske barve z glamuroznimi poudarki, brezplačni nasveti in lepotni triki priznanih vizažistov, popusti, darila in ličenje.

dm look ličenje in ugodnosti

V jeseni bomo nežen make up popestrile z glamuroznim pridihom, kako točno, pa dm razkriva z najnovejšimi modnimi smernicami dm looka. Namig: med drugim nas čaka Marilyn Monroe, ki rdeče nohte in ustnice dopolnjuje z glamurozno zadimljenimi očmi. Vsi dm looki so zbrani v brezplačni knjižici Lepotni vodnik, ki je na voljo v dm prodajalnah in spletni strani dm. dm knjižica lepotnih smernic ter inspiracij za vsakodnevno ličenje bo navdušila s koristnimi make up triki, nasveti in postopki ličenja, ki jih je dm pripravil skupaj z vodilnimi kozmetičnimi hišami.

Razvajale se bomo tudi z boni ugodnosti s kar 30 odstotnim popustom na izbrana ličila in nego obraza za 10 točk. Ob nakupu ličil in/ali izdelkov za nego obraza nad 30 evrov pa bo dm podaril še moden usb polnilec za telefon v obliki srčka. V izbranih dm prodajalnah bo na voljo tudi brezplačno ličenje in svetovanje, ki se bo odvilo v nekaterih večjih centrih. Lokacije s pestrim dm look dogajanjem si lahko pogledate na dm spletnem mestu www.dm-drogeriemarkt.si/dmlook.

Postani obraz dm look!

Za piko na i lahko prav vsaka postane nov obraz dm looka. Lepotni natečaj »Postani obraz dm look« vabi k ambasadorstvu Loreal, Max Factor, Maybelline ali Deborah looka. Sodelovanje poteka z objavo selfija na dm Facebook strani – štiri zmagovalke pa bodo z vodilnimi kozmetičnimi hišami in njihovimi vizažisti doživele enkratno preobrazbo ter z njimi posnele fotografije ter krajše video vodiče ličenja, prejele pa tudi pakete ličil in selfie stick palice. Najbolj izvirni selfiji, z največ všečki, bodo prav tako nagrajeni s posebnimi lepotnimi presenečenji.

Na dm You Tube kanalu bodo na voljo tudi številni prikazi ličenja, ki podajajo odgovore na naše večne tegobe. Kako se naličiti po najbolj aktualnih modnih trendih sezone, kako pravilno nanesti rdečilo na ustnice ali osvetljevalec ali kako zakriti nepravilnosti? S preprostimi lepotnimi triki bodo jutra manj stresna, ličenje pa brezhibno.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj