Pošlji SMS BELIOBROC na 1919 in prispevaj 1 EUR za pomoč žrtvam kaznivih dejanj!
Donacija SMS je od 1. avgusta do 20. septembra 2007 omogočena uporabnikom Si.mobil – Vodafone in Mobitel, ki se v dobrodelni namen odrekata vsem prihodkom, povezanim s sporočili SMS iz naslova ključne besede BELIOBROC.

Dogodek prireja Si.Mobil – Vodafone, ki v pobudi Žur z razlogom nastopa kot največji donator. Predstavniki organizatorja bodo svoj prispevek društvu Beli obroč izročili na Žuru z razlogom v Parku Tivoli 25. avgusta 2007.

DJ Umek je mednarodno najbolje uveljavljen slovenski glasbeni producent in že več kot desetletje tudi eden ključnih usmerjevalcev svetovnih glasbenih trendov. Svoje prvo obdobje raziskovanja in preurejanja zakonitosti v plesni elektronski glasbi in širši klubski kulturi je s somišljeniki najbolj zaznamoval s platformami Recycled Loops, Consumer Recreation in Astrodisco. Z njimi so domači in nekateri skrbno izbrani tuji glasbeniki dokončno definiral zvok slovenskega tehna in ga prepojenega s sorodnimi vplivi iz tujine umestili na svetovni glasbeni zemljevid. V začetku leta 2007 je Umek začel novo mednarodno glasbeno terapijo 1605 – Sixteenofive in s tem obeležil drugo etapo svojega glasbenega udejstvovanja.

umek

Na vplivne kompilacije so ga v zadnjem času uvrstili Sander Kleinenberg, Judge Jules, Eddie Halliwell, John Digweed, M.I.K.E. in Carl Cox, med nastopi so bili največ medijske pozornosti deležni festivali Primavera, Monegros in Dance Valley. Med aktualnimi izdajami – npr. Overtake & Command, Ricochet Effect, Another Matter Entirely in Faithful Nights – izstopata uspešnici Posing As Me in še vroča Carbon Occasions. Obe sta prebili okvire klubske glasbe in osvojili svetovne radijske postaje, spremljajoča videa pa je pospešeno predvajal tudi MTV.

loading...


9 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj