Dita Von Teese je pripravila svojo prvo kolekcijo spodnjega perila, ki bo uradno ugledala luč sveta februarja 2012. Njena blagovna znamka, ki bo nosila ime Von Follies, bo odražala slog, kakršnega velika oboževalka je seveda tudi sama Dita – to je slog petdesetih let preteklega stoletja: ženstven, seksi, zapeljiv.

dita_von_teese_perilo

Navdih je Dita po svojih lastnih besedah dobila v svojih vitage kosih perila, ki jih ima najraje: “Toliko je vintage kosov perila, ki jih obožujem in jih nisem uspela najti v vseh mojih letih zbiranja. Zato sem hotela ustvariti kolekcijo, ki bo tribut moji vintage obsesiji, perilo, ki bo lepo in funkcionalno a hkrati modernizirano, da bo kakovostno in udobno in primerno za vsakodnevno uporabo. Dolgo časa sem bila fascinirana nad modrčki z žico iz petdesetih let. Skreirati jih je bil precejšnji podvig, a končno rezultat je tako zelo šik in unikaten, da sem zelo ponosna. Gre za kose, ki jih mora vsakdo videti.”

Kolekcija bo vključevala deset kompletov perila iz svetlega satena, z živalskim potiskom in v barvi kože s črno čipko preko blaga z detajli kot so žametni trakovi, čipke in mreža. Nedrčki bodo na voljo do košarice E, spodnjice pa do številke 50 (ja, govorimo o ženskih konfekcijskih številkah, a kolekcija bo izšla v ZDA). Cene bodo med 17 in 79 ameriškimi dolarji.

To pa ni prva Ditina izkušnja s kreiranjem spodnjega perila – leta 2008 je že pripravila manjšo zaključeno kolekcijo v sodelovanju z znamko Wonderbra, na modni pisti pa je predstavila perilo Jeana Paula Gaultierja.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj