Brezplačni glasbeno-kreativni festival DiscoNautica se bo letos odvijal dva dneva na kar devetih prizoriščih. Na DiscoNautici v Kopru in Izoli bo nastopilo več kot 70 didžejev in mnogi drugi nastopajoči.

DiscoNautica_2009 

Drugi konec tedna v juliju bo, kot je že v navadi, slovensko obalo v razigrano miganje spravil brezplačni festival DiscoNautica. Osrednje poletno glasbeno-kreativno druženje na severnem Jadranu se je že lani dotaknilo tudi sosednje Izole, letos pa se bo še izdatneje razširilo po Kopru. V četrti izdaji bo DiscoNautica obsegala kar devet plesnih aren in postregla s praktično vsemi plesno-elektronskimi žanri, od retro diska do futurističnega tehna. Ob skupaj več kot 70 didžejih iz desetih držav bo obiskovalcem spet ponudila vrsto kreativnih izzivov, ki jih tokrat pripravljamo v sodelovanju z RedBullom, InBoxom, Eureko! in Gregorjem Zemljičem. Ne spreglejte tudi posebne izdaje festivalskega Žurnala24, v katerem boste našli vse informacije o programu in zakulisju še enega nepozabnega počitniškega Orto pobega.

Za podporo pri izvedbi festivala DiscoNautica – Orto Muziq Getaway se še posebno zahvaljujemo Mestni občini Koper in vsem sponzorjem.

Spletna stran festivala: www.disconautica.si

Vstopnine ni. V Kopru je v petek 10.7.09 in v soboto 11.7.09 vstop
prost za vsa prizorišča. Vstopnico je potrebno kupiti le za
DiscoNautico v izolski Ambasadi Gavioli.

DiscoNautica_2009_party

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj