Nanotehnologija je sedaj omogočila novo generacijo pudrov, ki so neverjetno odporni in koži podarjajo občutek ugodja.

DiorSkin Forever Monica Bellucci

DiorSkin Forever Fluid in Compact sta tekoča in kompaktna podlaga, ki prinašata revolucijo v ličenju obraza. Ustvarita kot tančico tanko plast, ki nežno prekrije površino kože in podarita naraven, nemaskast videz. Takorekoč druga koža: brezhibna barva, izjemna obstojnost in zadrževanje vlage v koži obenem.

DiorSkin Fluid SPF 25 vsebuje UVB filtre in se brezhibno zlije s poltjo. Elegantna steklenička iz mlečnega stekla z aplikatorjem pumpico na potisk pokriva srebrn obroček, na katerem je vgraviran napis DiorSkin in pokrovček modre barve, na katerem je v srebrni barvi natisnjen logo CD.

DiorSkin Forever Fluid SPF 25

DiorSkin Compact SPF 25 vsebuje tudi UVA zaščito in je idealen za v torbico. Se čudovito zlije s poltjo in ji podari brezhiben žameten videz.

DiorSkin Forever Compact SPF 25

Novi podlagi bosta tokat na izbiro v dodatnih odtenkih – in sicer poleg odtenkov, ki so nam običajno na voljo (020 Light Beige, 030 Medium Beige ter 040 Honey Beige), bodo še “pododtenki”, ki bodo bolj rumeni (021 Linen, 031 Sand), roza (022 Cameo, 032 Rosy Beige) ali marelični (023 Peach, 033 Apricot Beige). Tako bo večina uporabnic našla ustrezen odtenek zase, le tiste najbolj svetlopolte bodo morale po nakup najsvetlejših odtenkov (010 Ivory) v tujino.

Priporočene MPC:

  • DiorSkin Fluid SPF 25 (30 ml)  – 35,83 €
  • DiorSkin Compact SPF 25 (9,5 g) – 41,33 €

Na voljo od sredine oktobra dalje.

9 KOMENTARJI

  1. Mene pa kompaktni zanima. Čeprav cena je pa kar konkretna, sploh glede na to, da kompaktni puder uporabljam predvsem za kakšne popravke in za v torbico.

  2. Hmmm, jaz sem v dveh Müllerjih (Čopova, supernova) iskala odtenek 021, pa ga sploh nimajo (po besedah prodajalke, ki se ukvarja samo z diorjevimi izdelki, ta odtenek sploh ne obstaja pri Forever!?!?).

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj