Edinstveno profesionalno ličilo visoke mode ne ponuja zgolj bajno inovativnih sestav in spektakularnih učinkov, ki smo jih vajeni videti na modnih brveh, ampak ga tudi enostavno nanesemo in uporabljamo. Diorshow Black Out Waterproof: črna intenzivnost kohla, neskončna obstojnost, intenzivna barva, izjemen volumen.

Diorshow Black Out Waterproof

Diorshow Black Out Waterproof, najnovejša Diorjeva maskara, podarja očem nesramno goste trepalnice z ekstravagantnim volumnom, elegantno odete v globoko črno barvo, ki bo vzdržala v še tako skrajnih pogojih. Sestava vodoodporne Diorshow Black Out Waterproof, obogatena z intenzivno-črnim praškom, uporablja skrivnosti profesionalnih vizažistov, ki pred nanosom maskare napudrajo trepalnice, da bi zagotovili maksimalen volumen, ki ga ni mogoče prezreti. Skupaj s krtačko z gostimi ščetinami v enakomernih razmikih zagotavlja spektakularni volumen že po nanosu enega samega sloja. Vizažisti na modnih brveh med trepalnice nanesejo kohl, s katerim ustvarijo osupljiv “dimni” učinek. Vodoodporna maskara Diorshow Black Out Waterproof poustvarja ta videz s posebno mešanico črnih pigmentov z veliko višjo stopnjo nasičenosti kot pri običajnih pigmentih. Visoka tehnološka sestava maskare Diorshow Black Out vsebuje tudi polimer, pogosto uporabljan pri bleščilih za ustnice, ki naredi trepalnice bleščeče črne.

Diorshow Black Out Waterproof

Maskara Diorshow Black Out Waterproof podarja očem drzen videz, je pika na i za dimni videz in odlično dopolnjuje intenzivno naličene ustnice.

Maskara je že na voljo pri nas po priporočeni ceni 26,71 € za 10 ml vsebine.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj