Uporabljajte ga samostojno namesto vašega običajnega glosa ali ga nanesite na vaše najljubše rdečilo za osupljivo polne ustnice, ki jemljejo dih.

Takojšnji učinek napetih ustnic – delovati začne takoj, ko ga nanesete. Zrnca, napolnjena z učinkovinami morskega izvora, zgladijo in napolnijo ustnice, zrnca s hialuronsko kislino pa jih zmehčajo in navlažijo, tako da so v hipu videti bolj čutne in poželjive.

Dior Addict Lip Maximizer

Rezultati ob redni uporabi – lipoaminokislina spodbuja sintezo kolagena, ščiti elastin in varuje fibroblaste pred napadi prostih radikalov. Po dveh tednih redne uporabe (enkrat na dan) bodo rezultati opazni na vaših ustnicah. Napete in navlažene bodo videti zapeljivo seksi.

Hladilna učinkovina zagotavlja slastno ledeno drhtenje. Zaradi vonja po meti in vaniliji je nanos še bolj okusen.

Prosojna tuba, ki odkriva mehko bež sestavo, je okrašena s trakom in svetlečim srebrnim pokrovčkom. Na voljo bo v zadnjem tednu avgusta, priporočena cena je 28 €.

20 KOMENTARJI

  1. Glos bo na voljo samo v enem odtenku, ga pa lahko kombinirate z drugimi glosi ali šminkami. Naj bi se tega naneslo vsak dan, morda en nanos dnevno zadošča.

    Eowyn, mislim, da – ekstrakt mete.

  2. Tale odtenek zgleda zelo lep, čeprev je po moje precej prosojen.Drugače pa zelo luškan izdelek.Upam, da tudi kakovosten glede na ceno.

  3. Tale odtenek zgleda zelo lep, čeprev je po moje precej prosojen.Drugače pa zelo luškan izdelek.Upam, da tudi kakovosten glede na ceno.

  4. uuuu pomoje more bit res zakon ta lip glos, sm kaj ku se morm spet do lublane zapelat na našm koncu take kozmetike ni, a mogoč ve kuk približnu bi pa tu stalu?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj