Če niste privrženke barvitih nohtov; navadnih mlečnih ste malce naveličane; čisto nelakirani pa vam tudi niso blizu, potem bo tale trend kot nalašč za vas. Nov trend naravnih nohtov, imenovan ‘deviška manikira’, so prvi predstavili v salonu MVK iz Kieva in presenetljivo hitro se je razširil.

Deviška manikira je zelo preprost, nežen in nevpadljiv videz, ki je lahko popestren s subtilnimi okraski ali nevpadljivimi grafičnimi poslikavami. Skratka, videz, ki bo všeč tudi marsikateri minimalistki. Videzi zajemajo od mat do sijoče ali mlečne podlage; polepljeni s kovinskimi okraski ali poslikani z minimalističnimi grafičnimi ali neon detajli. Čeprav je videz preprost, pa je možnih različic praktično neomejeno.

Viktoria Kolodiy, ustanoviteljica salona MVK, je povedala: “Smo ambasadorji deviškosti, preprostosti in čistosti in večina naših strank se odloči za deviško manikiro – in učinek je hipnotičen. Težko je razložiti, kako deluje, a deluje.”

In res je – preprosto je nekaj zanimivo zadovoljujočega v teh majhnih umetniških delih, ki so postala tako priljubljena, da salon sedaj zaposluje kar 60 manikerk, ki ustvarjajo videze, ki jih kopirajo po celem svetu.

PREBERITE TUDI: 7 nasvetov za lepe nohte in negovane roke

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj