Dermolab ponuja celosten nabor izdelkov, ki učinkovito in varno preprečujejo vsakodnevne znake staranja kože. Izdelki so bili razviti, glede na prave potrebe kože v vsakem starostnem obdobju.

Hialuronska kislina z različno molekulsko maso je ključni element vsakega Dermolab izdelka v ponudbi. Ta pripomore, da je koža navlažena na več ravneh in tako poskrbi za pravi boj proti opaznim znakom staranja kože. Hialuronska kislina je ena od glavnih elementov v vezivnem tkivu, skupaj s kolagenom in elastinom skrbi za pravo mero navlaženosti, čvrstosti in odpornosti kože. Naravna koncentracija hialuronske kisline se s starostjo običajno zmanjšuje; koža postaja tanjša, kar povzroči nepravilnosti in gube. Hialuronska kislina tako igra pomembno vlogo pri zagotavljanju popolne stopnje vlažnosti kože v različnih plasteh kožnih tkiv.

Vlažilna linija je posebej primerna za potrebe mlade kože. Skrbi za dnevno vlaženje, zaščito pred zunanjimi onesnaževalci in svež ter spočiti videz kože. Linija pomaga ohranjati najbolj vidne značilnosti mlade kože: elastičnost, čvrstost in gladkost.
Linija za učvrstitev kože je formulirana za zrelejšo kožo, ki potrebuje dodatno hidratacijo, anti-wrinkle in lifting učinek. Linija pomaga učvrstiti kožo, vidno zmanjšuje prve gubice, kožo ohranja gladko, prožno in napeto. Dodan zaščitni faktor pa pomaga zmanjševati učinke staranja kože.

Linija proti staranju kože je posebej primerna za zrelejšo kožo. Zagotavlja hidratacijo globokih tkiv in preprečuje izgubo tonusa. Obnavlja čvrst in napet videz ter poskrbi za zdravo in sijočo kožo. Povečuje prožnost kože in se učinkovito bojuje proti vidnim znakom staranja kože. Dodana zaščita pred zunanjimi onesnaževalci in zaščitni faktor pred soncem.

Linija Dermolab je ekskluzivno v prodajalnah dm.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj