Demi Moore dopustuje v Grčiji, od koder je svoje oboževalce in sledilce razveselila s fotografijami v mini bikiniju in pokazala svoje čudovito, vitko, fit telo.

Pretekla dva tedna je igralka uživala na soncu na  grškem otoku Santorini, skupaj s svojo 32-letno hčerko Rumer Willis. Preden se je odpravila na plažo, je v ogledalu naredila selfie, v katerem je pokazala mini črn bikini, hkrati pa svoje vitko in fit telo, ki ji ga lahko zavidajo sodobne 20 in 30-letnice.

“Pripravljam se za še en dan v raju,” je zapisala na Instagram poleg svoje fotografije v bikiniju, v ozdaju pa je videti še nekaj čudovitega morja.

Le nekaj dni pred tem je objavila še nekaj fotografij s potovanja, kjer je bila ogrnjena v pisano ogrinjalo za na plažo in enodelne kopalke v neon barvi. “Pripravljeni, GREMO! Razkrivam vam moj najljubši in hkrati obvezen kos – Fiji. Obožujem, da se zaveže zadaj #tojedobrozatelo,” je zapisala o svojem plažnem outfitu.

 

Pred nekaj tedni pa je razkrila, da skupaj s svojimi hčerkami Tallulah Willis, 27, Scout Willis, 29, in Rumer. sodeluje v kampanji kopalk Andie, imenovani TOGETHER. Razkrila je, da ji veliko pomeni, da v kampanji nastopa skupaj s hčerkami.

 

“Tekom zadnjega leta je povezovanje postalo bolj pomembno kot kdajkoli. Kopalke AndieSwim sem podpirala že od začetka, bila sem celo investitor in sedaj je bil bolj idealen čas kot kdajkoli, da se jim pridružim kot dobrodošlico poletju svobode in povezanosti,” je zapisala. “Sploh, če to delim s svojimi hčerkami!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Ni kaj, vse štiri izgledajo izjemno!

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj