Kako postati cesar?     Tega nas ne učijo v šoli.

Kaj je dobro vedeti o sebi, predno se podamo na pot življenja? Kako se soočiti s svojimi šibkostmi in si z njihovo transformacijo zagotoviti več potenciala? Kako ostati zvest svoji duši in se ne izolirati od drugih? Kako živeti v spoštovanju do sebe in drugih?

Tega nas ne učijo v šoli. Tega se dotaknejo redki starši. Vsak od nas pa se sprašuje ‘Kdo sem in kam grem?’ Z dolgoletnimi izkušnjami raziskovanja življenja sem oblikovala delavnico, na kateri vas želim popeljati do vašega bistva in vam pokazati orodja za učinkovito oblikovanje vašega vsakdana, tako, da boste zadovoljni vi in vaše okolje. Ker pri svojem delu prihajam do zaključkov, da moški težje najdejo svoj notranji jaz, da se bolj posvečajo morali, ki prihaja od zunaj kot od znotraj, se težje osvobodijo vezanosti iz preteklosti in predvsem težje preoblikujejo vzorce obnašanja, sem delavnico namenila predvsem njim. Udeleži pa se jo lahko vsak, ki želi raziskati svojo osebnostno in dušno raven.

Našo osnovno strukturo sestavlja 14 vrlin, ki so pri vsakem drugače razporejene. Vsi pa imamo vse in jih lahko tudi v polnosti aktiviramo, tako, da dihajo iz ene skrajnosti v drugo ali pa samo mirujejo. Pomembno je, da so v ravnovesju. Vrline bomo s pomočjo astrološke karte povezali tudi s planeti in tako spoznali naše osnovne značilnosti. Postopoma jih bomo kot ‘puzzle’ sestavljali v celoto in cilj delavnice je, da spoznamo svojo osnovno strukturo iz katere kasneje lahko izhajamo in jo globje raziskujemo. To nam pomaga razumeti sebe in naše odzive na okolje, naš način komunikacije in realizacije.

Informacije o delavnici:

Izvajalec: Barbara Novak

Datum: od 6.aprila do 22.junija 2010

Trajanje: 48 ur; vsak torek od 17h do 21h

Cena: 400 eur, možnost plačila v dveh obrokih

Popusti: študenti 20 %, če pripeljete prijatelja, imata oba 20 %popusta

Prijave: novak.barbara’at’siol.net ali na gsm 040 726 318

Program:

Delavnica obsega 12 tedenskih srečanj po 4 ure (60 min). Vsako srečanje ima svojo temo, ki je oblikovana po posameznih vrlinah, katere sestavljajo naše potenciale – zapise naše duše. Po sistemu posebno izdelane matrike bomo razvijali posamezne potenciale. Od udeleženke/ca se pričakuje tudi vsakodnevno delo doma, pisanje dnevnika in po potrebi tudi individualno obravnavo. V času delavnice imajo udeleženke/ci 50 % popusta pri individualni obravnavi.

Organizator:

ASIA TUMA, zavod za pomoč in pospeševanje

osebnostne rasti in duhovnega razvoja

Jakčeva 2, 1000 Ljubljana

delavnice: Center Premik, Neubergerjeva 9, Ljubljana

gsm: 040 726 318

e-pošta: info’at’asiatuma.net

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj