Poletje je pred vrati in temu primerni tudi sveži dekorativni elementi, ki bodo popestrili naš dom ali domačo teraso in vplivali na dobro počutje. Kakšni motivi in barve jih bodo krasili?

1. Zelenja polne tkanine

Blazine za na sedežno garnituro so vedno eden glavnih dekorativnih elementov, s katerimi lahko hitro osvežimo nek prostor in vanj vnesemo malo poletja. Modne blazine bodo takšne, ki spominjajo na mogočno rastlinje, ali na junglo,… Tudi na preprogah smo zasledili podobne potiske.

2. Naravni leseni elementi

V dom bomo vsekakor vnesli nekaj naravnega in tako so letos modne manjše lesene mize ali pleteni tabureji, za na balkon ali vrt tudi lesena garnitura, prav tako pa tudi različne lanterne iz naravnih materialov kot je recimo ratan.

3. Divjina in živalski potiski

Zaslediti je tudi živalske potiske, kot so zebrasti, leopardji in veliko zelenja, safari dekorativnih elementov. Vse, kar spominja na divjino in svobodno, divje, pristno okolje. Tako so prostori opremljeni tudi minilamistično, brez pretiranega okraševanja.

4. Sočna rumena in ananas

Poleg zelenja bomo v prostor poletje vnesli tudi s kakšnim rumenim detajlom, z veliko sveže temno zelene barve in ananasom, ki bo kot potisk krasil tkanine, kakšno vazo, krožnike, svečke, …

PREBERITE TUDI: Vpliv spomladanskih barv in kako si z njimi dvigniti razpoloženje

Foto: Pinterest

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj