Ekstremno bogata barva in briljanten sijaj v samo eni potezi!

Volume Vinyl rdečilo za ustnice je novo rdečilo od Deborah Milano, ki ustvari instanten sijaj in volumen – za ustnice, ki se jim nikakor ne boste mogli upreti. Intenzivno bogate barve in neverjeten sijaj v 9 odtenkih, popolnih za vsako priložnost; od nude odtenkov s tako hladnim kot tudi toplim podtonom in vedno zaželene rožnate do kričeče sijoče in burgundsko rdeče. Obogateno z naravnim mentolom, ki naredi ustnice bolj polne in jih prijetno hladi. Tekstura rdečila lahkotno zdrsi po ustnicah, jih obarva in ustvari čudovito gladek in navlažen videz.

Nasveti Luce Mannuccija: V kombinaciji s 24Ore dolgoobstojnim svinčnikom za ustnice ustvarite sijoč in dolgotrajen videz ter 3D učinek na robu ustnic. Najboljši način, da pokažete svoje Volume Vinyl rdečilo za ustnice je, da na obraz nanesete lahkotno, mat podlago in kanček osvetljevalca samo na ličnice. Tako bodo vse oči uprte v vaše polne, sijoče ustnice!

Rdečilo za ustnice nanesite z aplikatorjem, ki se skriva v modno oblikovani embalaži – za enostaven in natančen nanos kjerkoli in kadarkoli.

PREBERITE TUDI: (Po)polne rdeče ustnice

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj