… na ustnicah in dolgotrajno vlaženje. Vemo, da so danes potrebe uporabnic vse večje in njihove zahteve vse višje, saj so začele primerjati nego obraza z ličili in si želijo dobre, kakovostne proizvode. V laboratorijih skupine Deborah Milano je kakovost in varnost na prvem mestu, zato so ustvarili proizvod, ki si ga uporabnice ličil želijo, to je novo rdečilo za ustnice z imenom Shine Creator Lipstick.

Z novo multi formulo, rdečilo Shine Creator Lipstick združuje tri dokazane  značilnosti: sijaj glosa, udobje šminke in vlaženje ter zaščito kot balzam za ustnice.
*Data source: Mintel International Group 2011.

 

Formula 3 v 1

S svojo lahkotnostjo in izjemnim svetlečim zaključkom prihaja novo rdečilo za ustnice Deborah Milano Shine Creator Lipstick  v izjemnem novem formatu. Kremasta, mehka tekstura, ki se na ustnicah kar topi in končni rezultat so svetleče, zrcalno odbijajoče se mokre ustnice.

Rdečilo za ustnice je obogateno s Hydra-Shine Pomegranate DH Complexom. Formula vsebuje olje granatnega jabolka in vitamina A in E. Olje granatnega jabolka je čisti izvor anti oksidantov in omega – 5 maščobnih kislin, ki ščitijo ustnice pred vdorom prostih radikalov, hranijo in ščitijo ustnice pred vsemi zunanjimi vplivi, medtem,  ko pa imata vitamina vlogo vlaženja in pomirjanja. Svetleči polimeri zagotavljajo brezhiben sijaj na ustnicah, silikonski derivati pa ustvarijo učinek toplenja na ustnicah.
Novo Shine Creator rdečilo vsebuje UVA-UVB filtre in učinkovito preprečuje foto staranje ustnic.  (SPF15).

Ekskluzivni dizajn

Dizajn novega rdečila za ustnice je kot ikono ustvaril izjemni italijanski kreator, Mario Trimarchi. Izražene so asimetrične linije z luksuznim granatno rdečkastim zaključkom in odtisnjeno cvetlico na samem rdečilu.
Odtenki
Shine Creator iz Deborah Milano prihaja v obsežnem izboru 16 odtenkov, vse od roza pa tja do rjave: Sparkling Beige, Shimmery Nude, Bright Brick, Brilliant Brown, Radiant Rose, Starlight Pink, Shiny Cyclamen, Glowy Amaranto, Sheer Fuchsia, Dazzling Coral, Glimmer Tangerine, Luminous Red, Lush Scarlet, Crystal Mauve, Glossy Grape in Pearly Plum.

 

7 KOMENTARJI

  1. Čisto preveč postajam ubrisana na izdelke za ustnice, predvsem šminke. Se bom poskusila zadržati pri tejle novosti, ker imam v bližnji prihodnosti napovedane Revlonove Lip Butterčke. Ampak me mika. <3

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj