Deborah Milano je za svoje dive razvila novo, prav posebno 2 v 1 tekočo podlago in korektor 24 Ore Extra Cover. Nov lepotni zaveznik ženske, ki si želi brezhibno polt!

Edinstvena 2 v 1 tekoča podlaga in korektor je obogatena s posebno formulo, ki se zlije s kožo, minimalizira in učinkovito prekrije nepravilnosti na obrazu, kot so podočnjaki, brazgotine in neenakomerni ten polti. 24 Ore Extra Cover tekoča podlaga in korektor je dolgo obstojen in vas bo spremljal skozi vaš vsakdan, brez dodatnih popravkov.

Aktivne sestavine v tekoči podlagi zmanjšajo videz por in absorbirajo odvečna olja, ki se naravno tvorijo na obrazu. Tekoča podlaga pomaga zaščititi kožo pred zunanjimi vplivi, onesnaženostjo in vsebuje zaščitni faktor proti sončnim žarkom SPF 20.

Za enostaven nanos poskrbi inovativen aplikator, s katerim lahko izdelek nanašate kot tekočo podlago ali korektor. Okrogla konica posebej pride prav za manjše korekture in prekrivanje nepravilnosti na manjšem območju, medtem ko ravni del aplikatorja poskrbi za enostaven nanos tekoče podlage na celoten obraz v samo nekaj potezah.

Deborah Milano 24 Ore Extra Cover je primeren za vse tipe kože, nima dodanih olj ter je hipoalergen.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj