NOVO! Dress Me Perfect Foundation

Samo po meri narejeno oblačilo ponuja resnično brezhibno prileganje telesu. Občutek popolnega ugodja in lahkotnosti sta značilnosti tistih kosov, ki se prilegajo vsakršni postavi. In povsem enako je z ličili, natančneje s podlagami. Ženske hrepenijo po podlagah, ki se popolnoma prilagodijo vsakemu tipu, tenu, obliki… Toda, počakajte… tu se skriva še mnogo več!  Ženske si želijo podlag, ki delujejo povsem naravno in se dobesedno zlijejo s kožo.

Že od samega začetka je glavna misija znamke Deborah Milano odgovarjati na zahteve, želje, pričakovanja žensk in prav to jih je pripeljalo do novega koncepta kremnih podlag: Dress Me Perfect. Strokovnjaki pri Deborah Group Laboratories, strastni kreatorji novih, edinstvenih izdelkov, so ustvarili več kot običajno podlago: prilagodljivo vsakemu tenu kože in povsem naravnega, brezhibnega videza. Dress Me Perfect by Deborah Milano obljublja še nekaj velikega: formula podlage dejansko omogoča koži dihati.

Inovativna formula

Dress Me Perfect se koži prilagodi tako kot po meri ukrojena obleka. Vsakemu odtenku polti! Peresno lahka fluidna konsistenca se povsem stopi s kožo, izenači ten in zabriše nepravilnosti  ter ustvari neverjetno mehko, gladko in čudovito naravno polt. Formulo sestavljajo soft-focus mikrosfere, ki se enakomerno razporedijo po koži.  Toda Dress Me Perfect skriva nekaj posebnegat: Skin Oxygenating DH Complex, kompleks, ki omogoča koži, da diha, tudi v notranjosti. Rezultat je čudovito sijoča polt!  Dress Me Perfect by Deborah Milano vsebuje mikro voske, ki zagotavljajo celodnevno srednjo prekrivnost. Zaščitni faktor 15.

Dress Me Perfect je na voljo v nadvse ergonomskem pakiranju s priročno pumpico, ki zagotavlja optimalno količino nanosa. Za vse tipe kože, na voljo v 5 odtenkih za vsakršen ten polti: 00 Ivory, 01 Fair, 02 Beige, 03 Sand, 04 Apricot.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj