Super živila in Keratin sta združita moči pri nastajanju najnovejše maskare Deborah Milano! 24Ore Instant Maxi Volume maskara že z enim slojem prinaša izrazit, drzen volumen in dramatičen pogled.

Ko gre za maskaro, si ženske želijo le najboljše. Nova formula 24Ore Instant Maxi Volume ponuja tisto piko na i, saj so razvijalci znamke Deborah Milano dodali sestavine, ki dejansko skrbijo in dodatno negujejo vaše trepalnice.

Neguje z granatnim oljem in keratinom

Sedaj že zelo dobro poznana linija je dobila novega družinskega člana; maskaro, ki se bohoti z ekskluzivnimi negovalnimi sestavinami za trepalnice. Formula združuje izjemno moč keratina, ki poskrbi za močnejše trepalnice in hranljivo olje granatnega jabolka, ki trepalnice prijazno neguje. Nova maskara poleg volumna sedaj še dodatno zagotavlja nego, kar je maskaro dvignilo na povsem novo raven. Keratin prodre v korenine in okrepi vsako trepalnico. Olje granatnega jabolka neguje in obnavlja trepalnice od korenine do konic.

Velika krtačka in intenzivno pigmentirana tekstura

Izjemno velika krtača s prijetno mehkimi ščetinami formulo enakomerno porazdeli, ne da bi se trepetale med seboj zalepile ali nastale grudice. Trepalnice izgledajo za 170 % bolj goste v primerjavi z naravnimi. Že pri prvem nanosu se trepalnice več kot potrojijo. Ultra pigmentirana in dolgo obstojna tekstura zagotavlja izredne kozmetične lastnosti obstojne ves dan. Inovativna formula je obogatena z zelo lahkimi vlakni z določeno votlo obliko, ki takoj povečajo, podaljšajo in ovijejo trepalnice v njo; obogatena s silicijevim dioksidom za maksimalen učinek in z glikoproteini, da trepalnice ostanejo navlažene.

Priporočena cena maskare 24Ore Instant Maxi Volume je 10,19 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj