… se odtenkov. Deborah Milano predstavlja 2-v-1 svinčnik za obrobo oči in eyeliner v gelu.

S strokovnostjo in dobrim poznavanjem trendov pri ustvarjanju čudovitih in brezhibnih oči ter pogleda   Deborah Milano z navdušenjem predstavlja najnovejši izdelek z dvojno uporabnostjo: 2-in-1 Kajal&Eyeliner Gel. Popolnost in natančnost “eyelinerja” in močno poudarjanje “kajal svinčnika”. Nadvse priročen izdelek, enostaven za uporabo, ki ponuja profesionalne rezultate z resnično malo truda.

Formula

Nova generacija 2-in-1 Kajal&Eyeliner Gel  iz Deborah Milano vsebuje revolucionarno gel formulo, ki ustvari dramatično globino in intenzivno barvo.  Visoko pigmentirana in zelo kremna konsistenca s 16-urno* obstojnostjo (uporaba kot eyeliner) in 8-urno* obstojnostjo (uporaba kot kajal). Izdelek je vodoodporen in se obdrži tudi pri zelo visokih temperaturah. Ne pušča madežev in se ne razliva (kot klasični eyelinerji). Deborah Milano 2-in-1 Kajal&Eyeliner Gel  je dermatološko in oftamološko testiran.

Na voljo je 8 odtenkov. Nov 2-in-1 Kajal&Eyeliner Gel  je na voljo v 8 čudovitih odtenkih: 01 Black, 02 Gray, 03 Blue, 04 Green, 05 Brown, 06 Butter, 07 Emerald, 08 Violet.
Priporočena cena je 6,40 EUR.

6 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj