#FUKSi X-Mas OLDIES GOLDIES Vol. 2

DAVID MORALES * DJ SPILLER

PAOLO BARBATO * DAVIDE MANALI

Vam ob spominu na lanski #FUKSi X-mas Oldies Goldies še vedno zaigra srce in vas zasrbijo pete? Letos bo še bolj noro! Vrača se legendarni DAVID MORALES, v L56 pa bodo z njim nastopili še trije italijanski mojstri, ki so zaznamovali naša in svetovna plesišča: SPILLER, Paolo Barbato in Davide Manali. 

Vstopnice od 12. 9. @ www.ENTRIO.si * OMV * Trafike 3Dva 

Če didžej za gramofoni preživi tri četrtine svojega življenja in pri 60. letih po vsem svetu še vedno redno razprodaja najbolj priljubljena plesišča za več tisoč žurerjev, je to najboljši dokaz tega, da še ni za staro šaro.

DAVID MORALES je bil zraven, ko se je na newyorških ulicah in v skladiščih rojeval house, ko se je le-ta odcepil od hip hopa, ko sta ga z remiksi za največje ikone pop in rock glasbe s Frankiejem Knucklesom spravila na mainstream lestvice in radie in za to prejela tudi kak grammy, ko je osvojil super klube in mega festivale … In še vedno je tukaj! Še vedno producira odlično muziko, ustvarja svoj radijski šov, se pojavlja na prestižnih založbah, kot je Defected, na njegovih klasikah pa nove uspešnice gradijo zvezde, kot sta J Balvin in Skrillex. In še vedno obožuje Slovenijo in Slovenija obožuje njega. Ker je med njima posebna vez.

Da pa letošnji #FUKSi X-mas Oldies Goldies ne bo le ponovitev, ampak epska nadgradnja zadnjega Davidovega obiska, bodo 1. decembra poskrbeli še trije italijanski mojstri, ki so tudi zaznamovali klubsko in festivalsko sceno na sončni strani Alp.

DJ SPILLER je slovenskim plesalcem že pred četrt stoletja zlezel pod kožo z ‘brazilskima’ klubskima petardama ‘Spiller From Rio (Do it Easy)’ in ‘Batucada’, v glasbeno zgodovino pa se je zapisal z nesmrtno ‘Groovejet (If This Ain’t love)‘, s katero je do edinega UK #1 hita pripeljal Sophie Ellis-Bextor – in hkrati to preprečil spajsici Victorii Beckham. Cristiano je klubsko občinstvo navduševal tudi kasneje (‘Sola’, ‘Jumbo’, ‘Urastar’ …), z njim smo plesali v Ambasadi Gavioli in festivalih, kot je DiscoNautica. In ja, še vedno je odličen DJ, zadnje čase je zelo aktiven tudi pod okriljem priljubljenih znamk DEFECTED in GLITTERBOX.

Enako pa lahko zapišemo tudi za PAOLA BARBATA in DAVIDA MANALIA, ki sta s svojo muziko podložila prenekateri nepozaben epski nočni pobeg.

#FUKSi – Festival urbane kulture Slovenija je projekt agencije Collegium Mondial Travel – specialistov za potovanja in ustvarjalcev nepozabnih zabav. 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj