… na severnojadranskih obalah. Med velike zgodbe klubskega razvrata pa se je gospod Modni zapisal tudi kot gostitelj prvega slovenskega Fashion TV Clubbinga lani poleti. Tokrat se bodo vse tri zgodbe, Moralesova, Ambasadina in modna, zlile v eno, grammyjevec pa z novim hitom ‘I Make You Gaga’ že napoveduje tudi svoj novi avtorski album. Na letošnjem Fashion TV Clubbingu, prvem v Ambasadi Gavioli, bomo tako že lahko zaplesali ob njegovem novem hitu ‘I Make You Gaga’, ki sta ga posnela z Janice Robinson, pevko plesne klasike in UK #1 singla ‘Dreamer’ (Living Joy). Pridružite se nam na modnem klubarjenju in postanite del zgodovine.

david_morales_ag_2010


David Morales se je rodil 21. avgusta 1961 v Brooklynu, od leta 1993 pa je house producent. Leta 1998 dobil grammyja v kategoriji Remixer leta, imenovan pa je bil kot superstar DJ.

Chicago naj bi bil rojstni kraj house ritmov, New York pa mesto, v katerem je ta svojevrstna mešanica funka, jazza, glasbe sveta, disca, soula in novodobne elektronike zacvetela in se zlila s popom. Zlato dobo house ritmov v Velikem jabolku so zaznamovali ‘kralji New Yorka’. Posebno mesto med njimi ima produkcijska skupina Def Mix, pod okriljem katere so moči združili David Morales, Frankie Knuckles, Satoshi Tomiie in Hector Romero. Z obiljem avtorskih skladb in več kot 1.000 remiksi za glasbenike kot so Mariah Carey, Eric Clapton, Britney Spears, Michael in Janet Jackson, Whitney Houston, U2 in Jamiroquai so si prislužili kup priznanj, ‘def classic mix’ pa izpilili do te mere, da je iz znamke prerasel v sinonim za organski vokalni house.

VSTOP

Začetek: 23.00

Vstopnina: 27€

Predprodaja: 22€

PREDPRODAJA

Eventim, Petrol, Big Bang, Kompas

Online: www.eventim.si in www.vstopnice.com

By phone: +386 (0)1 420 50 00 begin_of_the_skype_highlighting  +386 (0)1 420 50 00end_of_the_skype_highlighting (pon-sob, od 8h do 16h)

ONLINE AVTOBUS INFO & PRIJAVE

žuRajd

info 040/614-624 begin_of_the_skype_highlighting  040/614-624end_of_the_skype_highlighting

info@djslo-forum.com

prijave na uradni strani

www.djslo-forum.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj