… početi, kar sicer počnejo. In tako so se lotili novih dejavnosti. Med njimi je tudi slavni David Beckham, ki se je – verjeli ali ne – lotil čebelarstva. Potem, ko so bili že 3 mesece zaprti na svojem družinskem posestvu v Cotswolds, se je zvezdnik odločil, da se bo lotil novega hobija: čebelarstva.

 

View this post on Instagram

 

New project…watch this space ?? @victoriabeckham

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

“Je to tvoj novi projekt, dragi?” je slišati Victorio Beckham, kako med snemanjem sprašuje svojega moža, zatopljenega v delo – sestavljanje okvirjev za leseno strukturo. “Zelo vesela boš, ko bomo imeli svoj med,” ji odgovori David na način, ki daje jasno vedeti, da bi raje videl, da ga ne bi motila med delom.

Seveda pa je bil, kot se zanj spodobi oz. smo navajeni, tudi primerno oblečen. Četudi se je lotil fizičnega dela, je bil nadvse šik v zenfasto-bež chino hlačah in majici z dolgimi rokami na V izrez. Natančno in potrpežljivo je zlagal kose skupaj in jih z žebljički zbijal v okvirje. Tako po njegovih gibih kot tudi pripravljeni mizi je jasno razvidno, da ni prvič, da se loteva ročnih del. Med drugim je leta 2017 za svojo malo Harper iz 4000 Lego kock sestavil Disney grad.

 

View this post on Instagram

 

Saturday sunshine walk but someone isn’t overly impressed with my hat ? I obviously love it ? @victoriabeckham ?

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Sicer pa se Davidova garderoba že lep čas prilagaja podeželskemu slogu: povoščene jakne, čepice iz tvida in pohodne palice so oprema, ki smo jo opazili na Davidu ob vsakodnevnih sprehodih po okoliških hribih. David in Victoria sta začela celo usklajevati svoje barvne palete na čokoladno rjave, melirane sive in snežno bele.

PREBERITE TUDI: 8 izdelkov, ki kraljujejo v kozmetični torbici Victorie Beckham

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj