“Neverjeten je,” je dejal Beckham. “Ponosen sem, da ga vidim, kako raste kot oseba,” je David Beckham povedal o svojem prijatelju, princu Harryju. 44-letni zvezdnik je povedal, da sicer mora še govoriti s Harryjem o njegovi odločitvi, da se z Meghan umakneta iz kraljevega načina življenja, a da je nadvse ponosen nanj.

“Nisem še govoril s Harryjem o njegovi selitvi. Pogovarjava se kot prijatelja in to je zame najbolj pomembno,” je Beckham povedal v intervjuju, nato pa nadaljeval, kako izjemen oče je Harry.

“Mislim, da zelo uživa v svoji novi očetovski vlogi in o tem sva se vedno pogovarjala. Ko postaneš starš, se vse spremeni,” je bil odkrit Beckham, sicer oče sinovom Brooklyn, 20, Romeo, 17, Cruz, 15, in hčerki Harper, 8, ki jih ima s svojo ženo, Victorio Beckham, 45.

“Vedno hoče biti srečen,” je Beckham še povedal o Harryju. “Zelo ga imamo radi in res je izjemna oseba – in to je najbolj pomembno. A ponosen sem, da ga vidim odraščati kot osebo – v osebo, kakršna želi biti svak oče.”

Na koncu je še dodal: “Vsak oče želi biti ljubeč ose svojim otrokom in to opažam pri njemu.”

Najverjetneje se Harry, ki je že kot otrok izgubil svojo ljubljeno mater, še toliko bolj zaveda, kako zelo je pomembna starševska ljubezen in se zato še bolj tudi biti vzoren in ljubeč oče svojemu sinu.

PREBERITE TUDI: To je pravi razlog, zakaj sta Harry in Meghan zapustila kraljevo družino

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj