… kozmetike za moške Biotherm Homme, ki sicer sodi pod okrilje L'Oréala. Poleg tega, da bo obraz nekaterih že obstoječih izdelkov, bo tudi sodeloval pri razvijanju nove kolekcije izdelkov, namenjene negi telesa, obraza in urejanju.

"Že nekaj časa sem razmišljal o tem, da bi razvil linijo izdelkov za nego moške kože, a do tega ni prišlo, dokler se nisem začel dogovarjati z Biothermom. Takrat se je vse sestavilo. So tako ambiciozni kot sem sam in zelo se veselimo, da kmalu vsem pokažemo sadove našega dela," je navdušen Beckham.

(Sicer podcenjena) kozmetika Biotherm je na voljo tudi pri nas in čedalje več moških ne le brez sramu, temveč ponosno posega po izdelkih za nego. In če je kje kdo, ki lahko prodaja svoj videz, je to David Beckham. V čem tiči njegova skrivnost?

"Skrb zase navznotraj in navzven," je razkril. "Zame lahko že majhne stvari naredijo veliko razliko. Da se ohranjaš fit, čistiš in vlažiš kožo, piješ dovolj vode in uporabljaš kozmetiko, ustrezno tvojemu tipu kože – to je to." Po tem, ko se je 2013 upokojil od nogometa, se je Beckham loteval drugih projektov in raznih sodelovanj, med drugim moške kolekcije oblačil; sodelovanje s H&M in nova dišava, ki jo je pripravil v sodelovanju s podjetjem Coty. Kaj sledi?

"2016 je zame res veliko leto, saj delam na treh velikih, pomembnih področjih: moja poslovna sodelovanja; Miami in sodelovanje z UNICEFom," je povedal. "Vsi so mi v velik navdih – trdno delam, da bi bili vsi zares uspešni kot se le da." Prav nič ne dvomimo, da bo tudi projekt Biotherm velika uspešnica, kako je David predstavil Biotherm Homme, pa si lahko ogledate v spodnjem videu:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj