Na pragu zadnje polne Lune leta 2023 si vzemite trenutek časa in se zavedajte pomena žrtvovanja in spuščanja.

Polne Lune so nebesni označevalci, ki nam omogočajo, da prekinemo vezi s starim in naredimo prostor novemu. James Clear v svoji knjigi Atomske navade piše, da se temeljna preobrazba začne s spremembo sistemov prepričanj. Kar verjamete, oblikuje vaša dejanja in posledično vaše življenje.

Na primer prepričanje, da rojstvo v raku vpliva na to, da iščete udobje, čustveno povezanost in občutek doma. To prepričanje ni le predstava, temveč navigacijski sistem, ki vodi vaše vsakodnevne rituale, od prižiganja sveč do pogrezanja v obtežene odeje. Z njim upravljate svoj čustveni svet in najdete svoje zatočišče.

27. decembra 2023 ob 1.33 je Luna v domačem Raku nasprotovala Soncu v ambicioznem Kozorogu in vas postavila pred nebesno razpotje: Ali boste sledili svojemu srcu ali glavi? Privlačnost močnih čustev vas lahko zapelje v skušnjavo, da se ne zmenite za to, kar vas utegne pripeljati v kruto življenjsko realnost. Če pa se prepustite svojemu umu, lahko prezrete neprecenljiva čustvena spoznanja. Izbira ni preprosta, vendar je bistvenega pomena.

Ali se boste nepremišljeno spustili po slapu in prezrli nevarne skale pod njim? Ali pa boste s strateško preudarnostjo krmarili po toku svojega življenja, oboroženi z lekcijami, ki ste se jih naučili? Zadnja polna Luna v tem letu vas poziva, da se zavestno odločite. Ne glede na to, ali se opirate na svoja čustva ali razum, poskrbite, da bo vaša odločitev skladna s temeljnimi prepričanji, ki določajo, kdo ste in si prizadevate biti.

Ko boste stali na tem nebesnem razpotju, vedite, da bo vaša izbrana pot dala ton temu, kar boste v novem letu povabili v svoje življenje. Izberite modro.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj