Vpliv na razpoloženje

Prazna Luna pomeni, da se Luna zadržuje v istem znaku kot Sonce, vpliva na vaše razpoloženje tako, da vam daje veliko nove moči. Zato ne bodite presenečeni, če se boste počutili nemirni, morda celo anksiozni; če boste iskali zabavo in sprostitev in vas bo na splošno vleklo ven.

V tem času lažje začnete z novim delom, se lotite novih projektov in stvari, ki ste jih že dolgo odlašali. Prav tako se boste dogovarjali se za poslovne sestanke; se lotili čiščenja omar, kleti, podstrešja, stanovanja … skratka, to je tudi obdobje čiščenja.

Včasih pa se združena moč Lune in Sonca izrazi tudi na negativen način: npr. v obliki jeze, agresije in celo krutosti. Vaši instinkti so povečani; lahko imate povečan apetit; lahko občutite tesnobo, depresijo ali zgolj nekakšno splošno nezadovoljstvo.

Čas za nove začetke

Lunin mrk je sicer dobro obdobje za začetek česarkoli novega (tudi Luna začenja svoj nov ciklus po nebu), saj se vam poti kar same odpirajo in vse peljejo le naprej.

Obdobje, ko Luna raste – torej od prazne do polne Lune – pa je čustveno obdobje in torej čas za duhovne in ljubezenske zadeve. V tem času je striženje las najbolj priporočljivo.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 20. do 26. julij 2020

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj