­­V nagradni igri Dan elektronike vam Planet Lepote podarja šest nagrad Dan elektronike. Več informacij o 1605 in dogodku Dan elektronike na spletni strani www.sixteenofive.com in www.sixteenofive.com/danelektronike

nagrada: majica Dan elektronike

Nagrade

 1. nagrada: 1x vstopnica za dogodek Dan eletronike;
 2. nagrada: 2x majica dogodka Dan elektronike;
 3. nagrada: 3x promo CD dogodka Dan elektronike, ki ga­ bo prav za to priložnost zmiksal DJ Umek.

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi registrirani člani Planeta Lepote. Večkratne prijave bodo avtomatično izločene. Srečni izžrebanci bodo obveščeni prek elektronske pošte in objavljeni v novicah na portalu Planet Lepote.

Za sodelovanje v nagradni igri kliknite na spodnjo povezavo.


Nagradna igra je zaključena!

Pravila sodelovanja

Vsi, ki želite sodelovati v omenjeni nagradni igri, pristajate na spodaj navedene pogoje in upoštevate naslednja pravila:

1. Čas trajanja nagradne igre

Nagradna igra traja od 20. 04. 2009 do vključno 03. 05. 2009.

2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri

 • V nagradni igri lahko sodelujejo vsi registrirani člani spletnega portala www.planet-lepote.com.
 • Uporabnik, ki ni registriran član spletnega portala Planet Lepote, ne bo mogel sodelovati v nagradni igri.
 • V žrebanje bodo vključeni vsi sodelujoči, ki bodo prav­ilno odgovorili na nagradno vprašanje.
 • V nagradni igri lahko sodelujejo vsi registrirani člani Planeta Lepote (fizične osebe) razen tistih, ki so zaposleni v podjetju, ki organizira nagradno igro ali katerem izmed podjetij, ki podeljuje nagrado.

3. Žrebanje in podelitev nagrad

 • Nagradno žrebanje bo potekalo med 03. 05. 2009 in 05. 05. 2009.
 • Žrebanje bo potekalo po načelu naključne računalniške izbire s seznama sodelujočih v nagradni igri, ki bodo izpolnjevali vse pogoje za sodelovanje.
 • Rezultati žrebanja bodo objavljeni v roku treh dni po žrebu na spletni strani www.planet-lepote.com, nagrajenci pa bodo obveščeni tudi po elektronski pošti in objavljeni v novicah na spletnem mediju Planet Lepote.
 • Nagrajenci vstopnic bodo vstopnice prevzeli z osebnim dokumentom na blagajni Križank na dan dogodka, majice in CD-je pa jim bomo poslali na dom po pošti.
 • Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravili igre je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in vloge, ki ne bodo v skladu s pravili nagradne igre, ne bodo upoštevani.

4. Splošni pogoji sodelovanja

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci soglašajo s pravili nagradne igre ter soglašajo z objavo svojega imena na spletni strani www.planet-lepote.com.

Podatke sodelujočih bomo uporabili za namene nagradne igre ter za potrebe zbiranja podatkov in trženja storitev spletnega portala www.planet-lepote.com.

5. Odgovornost

Organizator nagradnega žrebanja je podjetje ATS Splet d.o.o., Jarška c. 55, 1000 Ljubljana. Nagrade prispeva podjetje Futuristični marketing d.o.o. in prevzema vso odgovornost glede pošiljanja nagrad in z njimi povezanih vprašanj.­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj