DAN ELEKTRONIKE 2008: glasbena terapija 1605

Dan elektronike - 17. maj 2008

Križanke se že oblizujejo. Bliža se Dan elektronike, praznik elektronske glasbe, v obliki 15-urne glasbene terapije 1605.

Dan elektronike je edinstvena glasbena terapija, ki pomaga tisočim. Pri tej terapiji gre za za psihično in fizično stimuliranje posameznika in množice. Je učinkovita, dinamična in deluje blagodejno.

17. maja 2008 se zato zopet zberemo v Križankah, na glasbeni terapiji 1605, ki učinkuje vse leto.

Terapijo izvaja DJ in je kot predvajalec glasbe medij, ki prenaša pozitivne vibracije skozi uho v telo. Vibracije povzročajo ščemenje v nogah, s čimer se ozemlji nemirni duh človeka. Tako se prejemniku terapije pomaga, da ta doseže pozitivno spremembo v počutju, mislih in zavesti.

Priporočljivo je, da se glasbeni terapiji sledi in jo vnaša v telo vsaj 15 ur letno, kar je identična količina, ki jo posameznik pridobi z udeležbo na Dnevu elektronike.

Kdor se izpostavi glasbeni terapiji, se mu tekom prejemanja vibracij uravnava naravni energijski potencial. Z zaznavanjem svojih energetskih točk pa se v telesu zmanjša napetost in človek je po terapiji vidno srečnejši, bolj sproščen, bolj zadovoljen in dovzeten za čutenje veličastne ljubezni.


Glasbena terapija 1605 temelji na petih življenjskih resnicah:

1. Šansa za poun, zaduvoln in srečn živleje opstaja.

2. Ldje smo u svojem bistvi duabr, pozitiun in sočutn.

3. Za dežam zmeram pride sonce.

4. Lbezn deva smisu lajfi.

5. Buh je u usakem ud ns.

Naredite se srečne! 17. maj 2008, Križanke, Dan elektronike.Vsem članom Planeta Lepote nudimo posebno ugoden paketni nakup vstopnic (5 1 gratis)!
Pošljite mail z naslovom “vstopnice” na
pr-web@futuristingmusic.com in napišite vaše ime, priimek in poštni naslov.Po pošti boste prejeli paket šestih vstopnic od katerih jih boste plačali le pet (5 x 19€ 1 x 0€ = 95€). Vstopnice plačate ob prevzemu poštne pošiljke. Posebna ponudba velja samo do 9. 5. 2008.

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj