Priljubljen med mladimi in starimi in tistimi vmes, spreminjajo se le kroji in videzi. Vmes pridejo obdobja, ko je celo tako ‘in’, da ga nosijo tako spodaj kot tudi zgoraj.

Gre za trend dvojni džins oz. ‘double jeans’, ki se je v zgodovini džinsa pojavil že večkrat. Sedaj pa je Dakota Johnson predstavila nov trend, saj se je na filmskem festivalu Sundance 2023 pojavila kar v treh kosih iz džinsa.

33-letna igralka je predstavila nepričakovano podobo džinsa, ki je bila zanimiva novost na rdeči preprogi. Indigo modra obleka Magde Butrym, ki jo je oblekla, je bila sestavljena iz zgornjega dela – korzeta, hlač z visokim pasom in strukturiranega plašča z dvojnim zapenjanjem.

Za piko na i je Johnson poskrbela z modnimi dodatki: nosila je diamantno ogrlico Jessice McCormack in črne salonarje. Zakaj bi nosili dvojni džins, če je trojni džins videti tako dobro?

Zanimiv videz v celoti iz džinsa, ki se je odmaknil od njenih običajnih, retro navdihnjenih elegantnih oblek, predstavlja nekakšen premik v njeni garderobi na rdeči preprogi. Sicer zanimiva sprememba, a upamo, da se za naslednji nastop vseeno vrne k ženstveni eleganci.

PREBERITE TUDI:Margot Robbie šokirala z izbiro obleke (prej bi jo pričakovali na kateri izmed sester Kardashian)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj