Če ne veste, katero barvo laka bi izbrale letošnjo jesen, ker ste vseh naveličane, ali pa bi rade bile kar se da modne, potem izberite skoraj črno. Če smo preteklo jesen in zimo nosile zelo temno rdeče, vijolične in zelene, potem gremo letos še nekaj odtenkov na temneje; lahko pa tudi popolnoma črno.

 

“Črn lak za nohte je v tem letnem času tako vsestranski, predvsem pa dobrodošla sprememba od naravnih,” je povedala manikerka Harriet Westmoreland. “Poleg tega je to je odtenek, ki se idealno kombinira z jesensko garderobo.”

Da so takšni odtenki letošnjo jesensko-zimsko sezono zelo modni, dokazuje tudi to, da so se manekenke sprehodile po pisti Chanela za pomlad in poletje 2021 s takim odtenkov laka na nohtih. Seveda pa so taki odtenki še posebej občutljivi na morebitne kikse pri lakiranju, zato bodite še posebej previdne in natančne in si vzemite dovolj časa.

 

Poleg tega poskrbite, da odstranite morebitno odvečno obnohtno kožico, preostala pa naj bo lepo negovana. Nohti naj bodo kratki, oblika pa med ovalno in kvadratno, torej squovalna. Tako boste dosegle najlepši učinek, ki bo skrivnosten, zapeljiv in damski hkrati.

PREBERITE TUDI: Kako narediti popolno manikiro doma (po korakih)

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj