Medtem, ko se je v obdobju ‘pandemije’ mnogo parov razšlo, pa je imela na nekatere ravno obraten učinek – po tem, ko so se pred leti razšli, so se v izrednih okoliščinah ponovno našli. Med njimi je tudi zvezdniški par Ben Stiller in Christine Taylor, ki sta po ločitvi leta 2017 ponovno skupaj.

56-letni igralec iz filma Spoznajte starše je v intervjuju za Esquire, ki je bil objavljen v torek, razkril, da sta se s Christine ponovno zbližala. Svoje razmerje sta obnovila potem, ko sta se Stiller in Taylorjeva odločila, da bo najbolje, če se v prvih dneh pandemije preseli k njej in njunima otrokoma, saj bo le tako lahko videl otroke med zaprtjem.

“Potem se je to sčasoma razvilo,” je povedal. “Bila sva ločena in sva se spet zbližala, kar naju veseli. To je bilo res čudovito za vse nas. Nepričakovano in ena od stvari, ki je nastala zaradi pandemije.”
Stiller in Taylor imata skupaj dva otroka: 19-letno hčerko Ello Olivio in 16-letnega sina Quinlina Dempseyja.

“Mislim, da spoštujeva, v čem sva si podobna in v čem sva si različna. In mislim, da če to sprejmeš, lahko nekoga resnično bolj ceniš, ker ga ne skušaš prisiliti, da se spremeni zaradi tebe,” je nadaljeval Stiller in omenil, kako je v zadnjih dveh letih napredoval njegov odnos s Taylor.

Stiller je dodal: “Ko to sprejmeš, prihraniš veliko energije. ‘To je nekaj, kar mi ustreza; to je nekaj, kar mi ne ustreza.’ Če imaš s partnerjem to stopnjo zaupanja, veš, da to, da rečem ‘ne maram delati te stvari’, ne pomeni, da rečem ‘ne maram tebe’.”

Maja 2017 je par podal skupno izjavo, v kateri je napovedal ločitev 17 let po tem, ko sta si na havajskem otoku Kauai izmenjala poročne zaobljube.

“Z ogromno ljubeznijo in spoštovanjem drug do drugega ter 18 let, ki sva jih preživela skupaj kot par, sva sprejela odločitev, da se ločiva. Najina prednostna naloga bo še naprej vzgoja najinih otrok kot predana starša in najtesnejša prijatelja. Vljudno prosiva, da mediji v tem času spoštujejo najino zasebnost,” sta v izjavi zapisala Taylor in Stiller.

Čeprav je par napovedal ločitev, sta se v javnosti še naprej podpirala in skrbela za svojo družino, se udeleževala dogodkov s svojimi otroki in se v nekem trenutku med izletom na ogled muzikala Pretty Woman leta 2018 celo držala za roke.

“To je bil lep družinski večer. Otroci so žareli, saj vsi obožujejo gledališče, Ben in Christine pa sta bila videti srečna skupaj, nasmejana, in držala sta se za roke, še posebej med odmorom,” je takrat povedal eden od gledalcev. “Videti je bilo, da sta res rada skupaj.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj