Collistar Special Perfect Body Superconcentrated Repairing Anti-Age Treatment je nov izdelek za preprečevanje staranja kože in pospeševanje njenega obnavljanja. Idealen je za kritična področja kot so npr. notranja stran rok in stegen, kolena in trebuh. Revolucionarni nov izdelek za nego telesa obljublja intenzivno obnavljanje kože ter učinkovito delovanje proti staranju.

Superconcentrated Repairing Anti-Age Treatment je tako poseben, ker je formula izjemno napredna, koncentrirana in bogata in pomeni pravo šok terapijo za vaše telo. Uporablja se ga lahko tudi na ostalih predelih telesa za ohranjanje mladostnega videza in preprečevanje staranja. Vsebuje aktivne sestavine: glikolno in salicilno kislino, Glucone-Delta-Lactone, betain, ureo ter ekstrakt ambre oceanice in kreatin.

Collistar Special Perfect Body Superconcentrated Repairing Anti-Age Treatment

Collistar Superconcentrated Repairing Anti-Age Treatment deluje na tri načine:

  1. kožo zgladi in obnovi, da je v trenutku bolj mladostnega in napetega videza, saj formula vsebuje kombinacijo poli in alfa hidroksi kislin
  2. koži povrne čvrstost in elastičnost s sestavinami, ki spodbujajo proizvajanje kolagena in elastina v koži
  3. zagotavlja odstranjevanje odmrlih celic in pospešuje obnavljanje kože in stimulira proizvodnjo ATP, molekul, ki celicam dovajajo energijo

Rezultati so hitri in presenetljivi že od prvega nanosa dalje – koža postane bolj čvrsta, mladostna in napeta, z redno uporabo pa se nepravilnosti zmanjšajo in kritični predeli preoblikujejo.

Izdelek je na voljo v 200 ml embalaži s kapalko, ki omogoča natančno doziranje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj