… modne industrije. Coco, ki pri 177 cm višine tehta borih 48 kg, njene mere pa so 82-61-86, pravi, da jo zaradi njenih ‘oblin’ veliko manj najemajo kot so jo v preteklosti, saj so ji povedali, da ni dovolj suha.

V svojem blogu Oh ASo Coco je napisala: “Ne najemajo me več za modne revije. Rekli so mi, naj shujšam, ko sem bila resnično suha. Vsi vedo, da mora biti košarkaš visok in manekenke suhe – vendar – kako suhe? In kdaj je suho že presuho?”

Coco Rocha

Manekenka, ki pri svoji višini 178 cm nosi konfekcijsko številko 34, je še dejala: “Veste kaj, nehala sem se sekirati zaradi tega. Če si zaželim hamburger, ga bom tudi pojedla. Nobena 21-letnica ne bi smela skrbeti, če ji je prav vzorčna številka … Ne slikam se gola, ne slikam se na pol gola, ne nastopam v oglasih za cigarete. Dolgo časa v tem poslu sem potrebovala, da sem prišla do ugotovitve, da mi ni treba narediti vsega, kar mi drugi rečejo, če hočem nadaljevati oz. ohraniti svojo kariero.”

Več o tem si lahko preberete v Coco-inem blogu.

3 KOMENTARJI

  1. Lai, tudi meni to zveni nekam malo, ampak sem preverila in je tak uradni podatek. Morda je pa še od prej, ko je začela in jih ima zdaj morda kakih 52?

    Ima pa za moje pojme idealno postavo za model – vitka, ampak ne štrli vsaka kost ven.

  2. Mora biti stara info, ker sodeč po fotkah (predvsem tistih ne-profi, torej s kakšnih prireditev ipd.) ni tako ekstremno suha. Ker 48kg/177cm je hud ekstrem, res dvomim, da bi izgledala tako kot izgleda pri takem minimalnem št. kg na tako višino.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj