Zabava z aplikacijo Coca-Cola nima roka trajanja! Zakaj? Coca-Cola App, ki jo lahko super enostavno preneseš, ti prinaša obilico nagrad in ugodnosti ob super zabavnih izzivih! 

V igrah se lahko preizkusiš kadarkoli ti ustreza, takoj osvojiš nagrade, si prislužiš točke in razvijaš strategijo za še večje in boljše nagrade! Da ostaneš na tekočem z zadnjimi trendi, spremljaj kul članke v aplikaciji – saj veš, Coca-Cola ponuja samo najboljše vsebine.

Vse, kar moraš narediti, je, da preneseš aplikacijo za iOS ali Android, in že se zabava lahko začne. V aplikaciji najdeš promocije in obilico kul nagrad, ki jih lahko osvojiš s pomočjo kode pod zamaškom svoje najljubše pijače. Če ne želiš zamuditi teh nagrad, se preizkusi v igrah, v katerih zbiraš dragulje in žetone z vpisovanjem kod z zamaškov 0,5-litrskih embalaž pijač Coca-Cola, Coca-Cola Zero Sugar, Coca-Cola Zero Sugar Lemon, Fanta Orange, Fanta Zero, Fanta Shokata in Sprite. Izdelke, ki so vključeni v nagradno igro, lahko prepoznaš po belem ali črnem zamašku. Črni zamaški ti prinesejo dvojne točke!

Sodelujejo tudi 250-mililitrske steklenice pijač Coca-Cola, Coca-Cola Zero in Fanta Orange.

Zakaj je vse skupaj tako zabavno?

Aplikacija vključuje več kategorij. Prek vstopne “Domov” strani obišči kategorijo “Kode”, ki se uporablja za vpis kode iz zamaška (v tej kategoriji lahko preveriš tudi trenutno stanje denarnice). Kategorija “Nagrade” vsebuje vse dostopne nagrade v aplikaciji; če klikneš katero koli od nagrad, lahko preveriš, kaj moraš narediti, da jo osvojiš.

Kode pod zamaškom lahko zbiraš in zamenjaš za super kul nagrade, kot so popusti v Intersportu, brezplačna Wolt malica ali neskončno veliko glasbe na Deezerju. Prav vsak bo našel nekaj zase, saj so Woop, TAF in številni drugi partnerji zagotovili veliko, veliko kul nagrad. In kaj je res najboljše? Igra traja vse do konca leta, v velikih žrebanjih pa ti bo Coca-Cola podarila sanjsko nagrado – v trenutnem GAMING ŽREBANJU lahko osvojiš Playstation 5.

Ko odpreš svojo najljubšo osvežilno pijačo in pokukaš pod zamašek, te tam čakajo zabavno igranje igric, zbiranje nagrad, branje in sproščanje – kaj je lahko še lepšega?

Vse podrobne informacije najdeš na spletu!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj