Suha koža hrepeni po vlagi. Novi Supermoisture Makeup vlažilci so sestavni del lahkotne, moderne kremaste-gel formule, ki nudi izjemno vlago in ustvari sijoč, zdrav videz. To je popolna rešitev za vse ženske z dehidrirano suho do mešano kožo.

Supermoisture Makeup je dolgo obstojen puder, ki daje koži svež videz in jo obda z vlago. Presenetljivo lahka tekstura nudi blago do srednjo prekrivnost. Rezultat je naraven, zdrav videz kože. Bogata vlažilna baza v trenutku nanosa poveča nivo vlage v koži in ohranja optimalen nivo vlage cel dan, tako, da se koža počuti bolj mehko in prožno ter je videti bolj gladka.

clinique_supermoisture_makeup

  • S posebnimi optičnimi polimeri v trenutku izboljša videz kože.
  • Osveži kožo. Za razliko od nekaterih tekočih pudrov, je koža po uporabi Supermoisture Makeup mehka in naravno sijoča.
  • Odporen na vodo, potenje in vlago.
  • Alergijsko testiran in neodišavljen.
  • Primeren tudi za najbolj občutljivo kožo.

Sestavine so ekskluzivna Clinique tehnologija – kompleks polimerov, ki v toku časa sproščajo intenzivne vlažilne in negovalne sestavine takrat in tam, ko je to najbolj potrebno. Z naravnimi sestavinami kot so izvlečki oliv, brusnic in breze, ter vode listov aloje, vlaži kožo, jo pomirja in blaži razdraženost. Edinstven film polimerov v kombinaciji s posebnimi pigmenti omogoča, da je puder obstojen čez cel dan in da njegova barva ne bledi.

Novi Supermoisture Makeup je na voljo v šestih svežih odtenkih, ki so pakirani v transparentni tubici – za lažjo prepoznavnsot pravega odtenka in praktično nošenje v torbici.

2 KOMENTARJI

  1. Je pa pameten tale puder 😉 … ki v toku časa sproščajo intenzivne vlažilne in negovalne sestavine takrat in tam, ko je to najbolj potrebno.

    Se pa fino sliši, ja.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj