Mnenje in izkušnja


Kremo Superdefense smo redno uporabljali dva tedna. Nanesli smo jo vsako jutro po čiščenju obraza, ne glede na to, ali je zunaj sonce ali ne (nikar ne pozabite, da oblaki prepuščajo približno 70% UV sevanja!) – tako smo lahko res brez skrbi, saj je naša koža popolnoma zaščitena. Kar nas je najbolj navdušilo, je to, da se je krema popolnoma vpila v kožo. Čeprav je vaša koža mastna in po čiščenju ne potrebuje nobenih krem, se vam bo Superdefense takoj in v celoti vpila v kožo – natančneje, koža vam jo bo dobesedno posrkala, o kakšni maščobi ni sledu, niti čez nekaj ur ne. Moramo priznati, da je bilo prav to največje presenečenje, saj smo navajeni, da so kreme z UV zaščito težke in mastne, za seboj pa na koži poščajo masten sloj. Nič od tega se ni zgodilo – krema izgine v kožo, kot ne bi nanesli ničesar, koža pa je zaščitena z zanesljivimi UV filtri, najrazličnejšimi antioksidanti, pomirjajočimi in vlažilnimi sestavinami.


Kar nam je še posebej všeč in je sploh značilno za vse izdelke Clinique, je to, da so kreme popolnoma brez dišav. Najbolj neprijetno je nanašati na obraz izdelke, pri katerih dobimo vtis, da smo si polila parfum po obrazu, saj dišave najpogosteje dražijo kožo.


Skratka, vrhunski izdelek v vseh pogledih, ki vam ga toplo priporočamo za ohranjanje zdravja in mladosti vaše kože!


Ocena izdelka


Kremam Superdefense za sestavine podeljujemo za vsebnost antioksidantov vse možne zvezdice, za UV filtre štiri zvezdice (zaradi dvomljivega butylmethoxydibenzoylmethana), za embalažo tri zvezdice (tuba ali embalaža s pumpico bi bila primernejša tako zaradi higieničnosti kot tudi boljše obstojnosti antioksidantov) za teksturo pa ponovnio vseh pet zvezdic.
 Antioksidanti  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
 UV Filtri   zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
 Embalaža   zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
 Tekstura  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica


Kremam Superdefense podeljujemo skupno oceno štiri zvezdice.


zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica


Že imate kremo Clinique Superdefense? Povejte svoje mnenje ali pa preberite izkušnje drugih uporabnic, ki so že napisale svojo oceno v Kozmetometru:Podjetju Medicopharmacia d.o.o. se zahvaljujemo za sodelovanje!

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj